20 Jævla År med Red Harvest

20 Jævla År med Red Harvest

20 Jævla År med Red Harvest

SPACEBUNKER

Lørdag 24.10.2009

Billetter på Tiger www.tigernet.no

 

Red Harvest dekker bordet for et hælvetes rabalder lørdag 24. oktober i år. Bandet inviterer til bursdagsfest, og jubilanten har kledd seg opp for en helaften med blytungt arbeid og tøffe tak. Partyhatt og kake er for feiginger – her blir det kavalkadebonanza fra Nomindsland fram til A Greater Darkness. Få din dose smelteverk-metall 24. oktober.

Den eneste 20-års dagen Red Harvest noen gang kommer til å feire.
Spacebunker er en ny og veldedig spesiell venue som også er studioet til kunstneren Spacebrain. Lokalet som ligger på Grünerløkka, blir ved enkelte anledninger brukt til konserter. Spacebrain er kjent for sine cyber-punk / future trash skulpturer som bla. har vært utstilt på Inferno. Han har også laget artwork og scenedekorasjoner for bla. Mayhem, Dimmu Borgir og Satyricon. Bunkeren er fylt opp med hans skulpturer og arbeider noe som gir lokalet en helt unik atmosfære.

www.redharvest.com