OSLO UNDERGROUND THRASHFEST – Her skal det thrashes

OSLO UNDERGROUND THRASHFEST – Her skal det thrashes

OSLO UNDERGROUND THRASHFEST

Elm Street, Oslo

9/10 -10/10

OSLO UNDERGROUND THRASHFEST heter en helt ny greie som en ildsjel starter opp med på Elm Street i Oslo. Det er en 2 dagers festival med 3 band hver av dagene. Som navnet på eventen tilsier, så blir dette en 2 dagers festival med thrash metal i førersetet. Det blir foruten de 6 bandene på scenen også vist film (Get Thrashed: The Story of Thrash Metal), thrash metal DJ's og thrash metal quiz. Dette skjer som nevnt på Elm Street og tidsrommet for gildet er 9. og 10. oktober.

Svenske DARKANE er headliner på festivalens andre dag, mens BLOOD TSUNAMI har toppspoten den første dagen. Ellers blir Soulscarred, Inquested og Imbalance å finne på scenen på Elm Street denne helgen.

På plakaten står per dags dato 5 navn, og for å få på plass det sjette og siste bandet, kjøres en demokonkurranse på festivalens hjemmeside. For mer info om dette, sjekk her .

Dette er et rimelig alternativ og det trenger ikke koste mer enn 150 spenn dagen om du kjøper deg et 2 dagers pass. Det oppfordres til å kjøpe billetter på forhånd, da hele opplegget blir kjørt på det idealistiske planet.

Darkane_09.jpg
 

PROGRAM

 

Fredag 9. okt:

* TBA (vinner av demo-konkurransen)
* Inquested
* Blood Tsunami

 

Lørdag 10. okt:

Get Thrashed: The story of thrashmetal
Thrashquiz
* Imbalance
* SoulScarred
* Darkane

 

OsloUnderground_ThrashFest_09.jpg