LAST TRAIN oppdateringer

LAST TRAIN oppdateringer

TORS 23/7 Sigh & Explode 80,-
Sigh & Explode er et av de friskeste tilskudda til hovedstadens rockescene de siste åra. Med utgangspunkt i moderne hardcore har de levert låter og konserter som tar pusten fra de fleste. For et par år siden fikk de velfortjent oppmerksomhet, da de vant Zoom. Tidligere i år kom debutskiva These Seem Like Tarantulas. Dagsavisen skrev: ”Sjelden har det vært så godt å høre rasende frustrasjon omsatt i ord og toner”.
www.myspace.com/sighexplode

TORS 30/7 Helldorado 100,-
Helldorado fra Stavanger har spilt fet rock siden 2001. De har ikke vært redde for å vise musikalske røtter som Gun Club, 16 Horsepower eller The Cramps. Foreløpig siste skive heter Sinful Soul og den mottok tidligere i år strålende anmeldelser. Dagbladet mente at: ”Den Madrugada-kraftige musikken fungerer, med effektiv bruk både av strykere og blåsere, og Dag S. Vagle som en glødende storyteller. Gi denne plata Riverton-prisen.”. Vi gleder oss stort til Helldorado skal spre rockemystikk på Last Train denne kvelden.
www.myspace.com/officialhelldorado

TIRS 11/8 Øyafestivalen/Klubbdagen: Bloodlights + Bonk gratis med festivalpass/100,-
23.00 Bonk har gitt ut to album som renner over av fet rock. Nå er de tilbake med ny kvartettbesetning og et utall gode musikalske idéer. Bandet varsler at de ennå ikke helt veit hvilken retning dette vil ta. Dette bør være god nok grunn til å sitre av spenning sammen med et fullpakket Last Train.

24.00 Bloodlights minner deg på hvorfor heftig rock er så godt. Etter debutplata og en haug konserter i Europa, har de brukt de siste månedene på oppfølgeren. Etter hva vi har hørt er det kvalitet hele veien og det bør være god nok grunn til at du innfinner deg denne kvelden.

www.myspace.com/bonkband
www.myspace.com/bloodlights

KOMMENDE KONSERTER
TIRS 25/8 The Dirtydogs 50,-
TORS 3/9 Bercedes Menz
TIRS 8/9 Firetop Mountain 50,-
TORS 10/9 Ghost Dog 80,-

www.lasttrain.no