LOBOTOMIA på Funhouse (20/7)

LOBOTOMIA på Funhouse (20/7)

Mandag 20. juli – Funhouse Oslo

LOBOTOMIA

www.funhouseoslo.no. 50kr i døra. 20.07.09 kl 21.00

 

Legendarisk sinnsykt fett rått hardcore/thrash band fra São Paulo, Brasil! Når Lobotomia nå for første gang kommer til Norge stopper de innom Funhouse. Gutta hører uten tvil hjemme i samme klasse som Ratos De Põrao og Armagedom.

 

Bandet ble startet opp i 1984 og ble raskt ett av de viktiste bandene på den brasilianske hardcore-scenen. Etter kassett-samlere i USA og Finland, hadde de sin vinyl-debut på den legendariske "Ataque Sonoro" samleren i 1985.
Første lp'en kom ut i 1986 og var den første plata med "metalpunk" i Brasil. Denne plata er å regne som et landemerke for Brasiliansk hardcore/thrash. Stilen ble videreført på andre skiva "Nada É Como Parece" fra 1989 (På den legendariske Cogumelo labelen). Bandet la inn årene i 1992, og ble først gjenforent i 2002. I 2003 ble første lp'en gjen-utgitt av japanske Speed State Records, og i 2004 ble bandet igjen aktive.
Tredje lp'en "Extinção" ble spilt inn i januar 2008.

Her snakker vi classicks!

SPEEDERGARBEN: Svensk Hardcore Hælvette fra Östersund,  i eksil i Oslo.
Har en gitt ut en split 7" med svenske Ana Barata fra 2005 + demos og masse låter på diverse samlere.
Gutta leverer varene live, så møt opp tidlig!

Gå bandene nøyere i sømmene på:
             
www.myspace.com/lobotomiahc
www.myspace.com/speedergarben