ANTHRAX i Gamlebyen (Oslo) – 22/7

ANTHRAX i Gamlebyen (Oslo) – 22/7

Onsdag 22. juli – Dyvekes Bro, Oslo

 

 

Support: Shot at Dawn

Konsertstart kl 21:00

C.C. Kr 325,- (inkl avgift)
Billetter kjøpes hos Tiger

Det er vergeordning, slik at mindreårige kommer inn. Husk bare at du må være i følge med en edru voksen person som er 23 år eller eldre.

Anthrax_09_.jpg

ANTHRAX:
Anthrax ble stiftet i New York i 1981 og hadde sinnsykt mye gjennomtrekk i line upen de første 3 årene. I 1984 hadde de funnet fram til det som i dag regnes som den klassiske Anthrax line upen med Joey Belladonna på vokal, Scott Ian og Danny Spitz på gitar, Frank Bello på bass og hans onkel Charlie Benante på trommer. Denne line upen holdt sammen fram til i 1992 og ga ut 4 studioskiver. Da valgte Joey Belladonna å slutte og inn kom John Bush. Anthrax hadde stor suksess fram til da og ble av mange regnet som en av de fire store thrash metal bandene sammen med Slayer, Metallica og Megadeth. 2 år senere slutter Dan Spitz og bandet valgte å ikke ta inn en fast erstatter for Spitz. Pantera gitarist Dimebag Darrell fungerte som andregitarist i studio på de 2 neste albumene og Anthrax sliter voldsomt de neste årene.
I 2004 annonserer de at de vil legge ut på en reunion turne med den klassiske line upen og i de påfølgende 18 månedene spilte de ikke mindre enn 140 konserter.
Joey Belladonna valgte å slutte nok en gang og bandets nåværende vokalist, Dan Nelson kom med i bandet på slutten av 2007 og det samme gjorde tidligere gitarist Rob Caggiano.
Anthrax skal etter sigende for tiden jobbe med et nytt studioalbum og dette blir deres første siden "We've come for you all" (2003).

 

Shot at Dawn - splitthopp.jpg

SHOT AT DAWN:
Disse seks gutta fra kalde norge, hvor kun de sterkeste overlever, har så langt bevist sin rett til å leke med de større gutta. Musikken blir beskrevet av pressen som “blackened melo-deathcore”, og med bandes “take no prisoners”-attitude og musikkstil har de fanget publikumet med sin enormt energiske musikk og live-opptreden. De starta opp under navnet Misery Conduct og gikk igjennom en hel del utskiftninger i bandet og brukte tiden i startgropa på å finne sin musikalske rettning. Så fort de hadde begynt å “finne seg selv” gikk de rett inn og vant den publikumsstyrte bandkonkurransen Deathmatch på tidligere Club Maiden, som ga dem studiotid nok til å spille inn debutplata Sic Vic Pacum Para Bellum. Ved hjelp av indie-selskapet Deaf And Blind Records så plata dagens lys tidlig 2008 og har siden det høstet gode kritikker.

 

 

anthrax