OSLO LIVE – Midt i tjukkeste Oslo

OSLO LIVE – Midt i tjukkeste Oslo

OSLO LIVE 2009

Kontraskjæret, Oslo

1/7 – 4/7

Midt i tjukkeste Oslo, nærmere bestemt ved Akershus Festning, arrangeres en festival som kalles OSLO LIVE. Den oppstod i 2008 da 2 medeierne i Blå, gikk sammen om å arrangere en festival der de tok over en god del av artistene til konkursrammede Quart. Med en latterlig lav billettpris og et flott konsertprogram, fikk de godt med besøkende (22 000) under sitt første år og er derfor her igjen i 2009 med en ny festival på Kontraskjæret. Klubbene Blå, The Villa, Stratos og Mono er også med på årets festival og står for klubbkonsertene. På Kontraskjæret er det 2 scener (Hovedscenen og Vulkan Oslo).

Programmet til Oslo Live er veldig varierende med kjente og populære artister fra inn- og utland. For våre lesere er nok programmet på fredagen mest interessant, da det er dagen metal og rock står på programmet. På Hovedscenen stiller VREID, IHSAHN og OPETH, mens på Vulkan spiller EL CACO, SILVER og MONOLITHIC.

Billettprisen er like latterlig lav i år som i fjor. Kun kr 99,- pr dag eller kr 390,- for et 3-dagers festivalpass. Det er så rimelig at man må nesten spørre seg om du har råd til å la være å kjøpe et.

Opeth.jpg

PROGRAM

 

Onsdag 1. juli:

KLAXONS
2MANYDJS
DOES IT OFFEND YOU, YEAH?
N.A.S.A.
KARIN PARK
NORDPOLEN
KLEERUP
ZOMBIE DISCO SQUAD

Torsdag 2. juli:

ECHO & THE BUNNYMEN
DE LILLOS
LUKESTAR
NEW VIOLATORS
SKANSROS
SUNKISSED (RARESH, G-HA & OLANSKII + +)
MAD PROFESSOR & DOMINIC RUEBEN
SIMON SAYS NO
BACKSTRAP

Fredag 3. juli:

VREID
OPETH
IHSAHN
EL CACO
SILVER
MONOLITHIC
MILTON JACKSON, DISKJOKKE, ALEXANDER DEQUEST M.FL.
TRULZ & ROBIN

Lørdag 4. juli:

SANTIGOLD
PAPERBOYS
AZANIA 3000 – SWEAT.X & GAZELLE
ORGANISMEN
NAME
DIPLO
MAPEI
BOY 8-BIT
SUNKISSED (ND-BAUMECKER & WAREIKA)
SKWEEE NIGHT

ol_rock.jpg