QUARTFESTIVALEN – Alt kan skje i Kristiansand

QUARTFESTIVALEN – Alt kan skje i Kristiansand

QUARTFESTIVALEN 2009

Kristiansand

30/6 – 4/7

 

Selv ikke en konkurs tok knekken på QUART FESTIVALEN. Etter at investorene kjøpte opp restene av konkursboet etter fjorårets konkurs og dannet et nytt holdingselskap, ble det klart at det ville bli en ny festival i Kristiansand også i 2009. 2008 ble da det eneste året siden 1991 uten Quart Festival på sørlandet.
Med en rekke store navn på plass i år har billettsalget vært meget bra og alt ligger til rette forden store festen i Kristiansand i perioden 30. juni til 4. juli.
SLASH & FRIENDS ble det første store navnet som ble klart til årets Quart og dette er årets åpningsnummer på Odderøya, som forøvrig vil huse Norges største utescene. Vennene til Guns'n Roses stjernen inkluderer blant andre selveste OZZY OSBOURNE og JASON BONHAM og bør være det perfekte åpningsbandet for Quart 09.
Foruten SLASH & FRIENDS er det en rekke store navn de har å skilte med i år. Vi nevner i fleng MARILYN MANSON, KORN, CHRIS CORNELL, VOLBEAT, PLACEBO, THE DILLINGER ESCAPE PLAN, MESHUGGAH og THE HAUNTED. I tillegg er det også en del store navn for de som ikke liker sin musikk av det harde tunge slaget og der er LUDACRIS og PAPERBOYS de største trekkplastrene.
Årets festival er delt opp i tre deler; Live Quart, Club Quart og Beach Quart.

http://www.quart.no/203_FqIKWYaQPuw.img

Her er programmet for Amfiet. For fullt program, sjekk ut www.quart.no

Program Live Amfiet:

Tirsdag 30. juni:

• Slash & Friends
• TBA
• Skambankt
• TBA 

Onsdag 1. juli:

• Marilyn Manson
• Placebo
• Volbeat
• Dillinger Escape Plan 

Torsdag 2. juli:

• Black Eyed Peas
• Ludacris
• Immortal Technique
• Atmosphere 

Fredag 3. juli:

• Korn
• Chris Cornell
• Meshuggah
• The Haunted 

Lørdag 4. juli:

• Young Jeezy
• TBA
• TBA
• TBA 

 

Quart_09_logo.jpg