DUNDERBEIST på John Dee (12/6)

DUNDERBEIST på John Dee (12/6)

Fredag 12.06.09 John Dee

Skurkeorkesteret fra hedmarken rocker hardt og er ute med sin andre plate ”8 Crows & Counting”. Beistet består av blant annet medlemmer fra nå oppløste Stonegard, Krace samt noe annet rusk og rask de har funnet langs landeveien.

Oktetten fra Hamar debuterte i fjor med skiva ”second hand theft (tributes vol IV)”, og har siden den gang turnert det ganske land med sine røverstreker og forrykende liveshow. Mange har allerede omtalt de som Norges beste liveband, noe bandet selv mener er en kraftig undervurdering. I januar gikk Dunderbeist tilbake i studio, med samme team som forrige gang, nemlig seg selv, for å spille inn oppfølgeren. ”8 crows & counting” er en del mørkere i uttrykket enn forgjengeren. Hardere, tightere, tøffere og definitivt (om mulig) enda bedre. Dunderbeist består av blant annet medlemmer fra nå oppløste Stonegard, Krace samt noe annet rusk og rask de har funnet langs landeveien. Vokalist Grim de la Krim (Torgrim Torve) om skiva: ”Hvis den første skiva var en ekspedisjon til ukjente territorier, som stoppet innom forskjellige sjanger-øyer og plyndret alle godsakene vi kom over der, så har vi denne gangen ankommet vår destinasjons-øy og startet opp vår primale koloni av skurker og røvere der, som baser rundt i tjuvgodset vårt.”

På MySpace

Bill. kr. 100,- + bill.avg.

 

18 år leg.