ZZ TOP på Sentrum Scene (2/6)

ZZ TOP på Sentrum Scene (2/6)

Tirsdag 02.06.09 Sentrum Scene

ZZ TOP

Noen av de tøffeste låtene om biler, damer og øl kommer fra Billy Gibbons, Dusty Hill og Frank Beard. "Tush", "Gimme All Your Lovin", "Sharp Dressed Man" og "Legs" fikser alltid tingene. De startet opp i Houston som et tradisjonel blues – og boogierockband i 1970, men tok en litt mer synthbasert og kommersiell vri på åttitallet før de har gått tilbake til sine musikalske røtter igjen de siste årene. De har besøkt Oslo flere ganger, blant annet på Rockefeller i 2003.

Bill. kr. 600,- + bill.avg.

18 år leg.

NB! Flyttet fra 1.6 til 2.6. Kjøpte billetter gjelder.
Endringer i logistikk rundt turneen til ZZ TOP gjør at Oslo konserten på Sentrum Scene blir flyttet fra mandag 1. juni til tirsdag 2. juni. Kjøpte billetter til 1.6 gjelder til konserten 2.6.