PENTAGRAM erstatter THE EXALTED PILEDRIVER

PENTAGRAM erstatter THE EXALTED PILEDRIVER

Legender følger legender: The Exalted Piledriver må avlyse, men chilenske Pentagram erstatter!

På grunn av The Exalted Piledrivers beslutning om å avlyse sine konserter i overskuelig fremtid grunnet vokalist Gord Kirchins skrantne helse, blir det dessverre ikke noen konsert hos oss på Det Norske Studentersamfund. Vi ønsker Gord god bedring, men tillater oss ikke å hvile på laurbærene: I stedet byr vi på nok en kveld med helter fra gamledager: Vi er ikke reint lite entusiastiske over å kunne invitere til en kveld med Pentagram, hele veien fra Chile! Selv med kun et knippe riktignok salig spreke demoer utgitt på det grimme åttitall på samvittigheten har Pentagrams innflytelse gjort seg gjeldende langt utenfor sine landegrenser med sin intense, originale og nådeløst balleharde deaththrash.

Pentagram flankeres av de lokale heltene i Obliteration, som står på scenen for første gang på godt over et år. Om du liker Autopsy, Cannibal Corpse, Aura Noir, selvsamme Pentagram eller noesomhelst fra Florida finnes det knapt nok band som kan anbefales hjerteligere.

Fortsatt på Klubbscenen ved Det Norske Studentersamfund, fortsatt den 25. Juli, fortsatt 150 kroner i døra, og fortsatt en femtilapp billigere om du er medlem av Det Norske Studentersamfund!