Sommeravslutning på TÅRNÅSEN

Sommeravslutning på TÅRNÅSEN

Sommeravslutning på Tårnåsen fredag 29.mai 2009

Fredag 29. mai kl. 17.00 inviterer ungdommene til fest på grusbanen utenfor Tårnåsen fritidsklubb. Vi gjentar suksessen i år fra i fjor og tar i bruk grusbanen og uteområdene rundt klubben vår for å lage sommeravslutning med utekonsert og grillfest for alle som takk for nok et fantastisk år. Årets headliner er plateaktuelle og turneklare Dunderbeist med tidligere medlemmer fra kritikerroste Stonegard!

I år har vi blitt sponset av både Kolbotn Rotary og Swag, i tillegg stiller mange opp som frivillig arbeidskraft både av ungdommer og de litt eldre. Røde Kors kommer med stand, og Utekontakten vil være tilstede. Det er dugnadsånd og et godt engasjement rundt denne kvelden, noe vi setter stor pris på! Vi har også i år fått låne den store scenen til Hellerasten skole, og den rigger vi opp på grusbanen.

Som vanlig er det flest lokale band og artister som skal spille, hele 9 av banda er fra Tårnåsen og spiller rock, metal, pop eller hiphop. Men det kommer også i år noen inviterte og høyt ønskede artister utenfra. Den største er plateaktuelle Dunderbeist, som spiller rundt i hele Norge i sommer før de drar på Europaturne til høsten. Men selv om det er sinnsykt fett at de kunne komme, gleder mange seg også til de lokale banda Krønsj, Dagros, Repellent, Fargeblind og Freddy And The Fatones, Bercedes Menz fra Vestby, Lecter fra Oslo og Deseized og Sounding fra Ski. Alert fra Sofiemyr er kjent fra Fløysbonnmusikalen og har med seg Sara Siblini på et par låter derfra. Innenfor hiphop og rap presenterer vi stolt både Klaustrofobi med Endless og Mc.P og Folk, begge gruppene kjente lokale helter. Dessuten skal også juniorbanda Team Trouble og Black Rose fra klubben spille, og det er alltid gøy å få med seg de nye rekruttene til miljøet.

I tillegg til konsert blir det i år også skatekonkurranser på stor og liten ramp, så alle med interesse for skateboard anbefales å ta turen enten du vil være publikum eller deltaker. Som sagt får vi spons av Swag, så det blir fete premier.

Selv om det er gratis denne kvelden så ta med penger til grillmat, vi er kjent for store, gode burgere! Rundt grillen setter vi ut alle sofaer og bord vi har på klubben og bygger en koselig utekafé, og ved siden av grillmaten blir det solgt brus og annet snacks.

Dette ligger an til å bli en fantastisk kveld med mye folk, mange ungdommer og tonnevis av god stemning. I tillegg til alle kids i alle aldre er både foreldre, søsken og naboer er hjertelig velkommen til grusbanen på Tårnåsen denne kvelden, det blir en flott anledning til å få et inntrykk av hva vi driver med på klubben!

Vi flytter imidlertid hele arrangementet inn på klubben/i gymsalen hvis det regner…

 

GREI OPPSUMMERING:

Sommeravslutning på Tårnåsen fritidssenter

@ grusbanen på Tårnåsen (Inne på klubben og i gymsalen hvis regnvær)

Fredag 29.mai 2009

Kl. 17.00-23.00

Gratis, Fri alder og Rusfritt!