AETERNUS er tilbake

AETERNUS er tilbake

Et av de bergenske flaggskipene innen ekstrem metal på 90-tallet, Aeternus, er tilbake for å blåse ut trommehinnene dine.

Den 23. mai gjør Aeternus sin første konsert på tre år. Konserten avholdes på Garage i Bergen, og med seg har de Cor Scorpii som bl.a. består av medlemmer fra Windir.

AETERNUS
Aeternus gir lyd fra seg etter noen år med stillhet.
Med ny trommis, Phobos (fra Malsain), har Aeternus nå fått pust i seg igjen.
Bandet som startet i 1993 har igjennom tidene etablert en mørk stil de selv kaller "Dark Metal". En ekstrem stil innen metal blandet med tunge, mørke riff og melodier i mid-paced tempo igjen blandet med intense tempoer og rytmer.
Aeternus' mørke låter har blitt ristet og øvd støvet av, og det er klart for konsert!
Bandet planlegger også å gå i studio i slutten av året med nytt materiale til en syvende plate.

COR SCORPII
Cor Scorpii ble dannet av tidligere medlemmer fra bandet Windir i 2004, etter nevnte band sin avskjedskonsert. Bandet ga ut debutplata "Monument" i april 2008. Plata har blitt svært godt mottatt av både kritikere og publikum, og Cor Scorpii befester posisjonen som et band å regne med i den melodiøse delen av ekstremmetal-scena.
Cor Scorpii har tidligere spilt på Infernofestivalen, Karmøygeddon og Støyfestivalen, samt spilt flere konserter sammen med Bergensbanda Helheim og Vulture Industries. Etter å ha nylig spilt på den velkjente Ragnarök-festivalen i Tyskland, er de endelig klare for å spille sin aller første konsert i Bergen.

Sted: Garage (Bergen)
Dørene åpner 22.00
konsertstart 22.30
Cc: 100 kr
Aldergrense 20år

www.myspace.com/aeternusnor
www.garage.no
www.darkessencerecords.no