19 nye navn til STORÅS

19 nye navn til STORÅS

Dagen er 19.mai og vi slipper like gjerne 19 nye navn til årets program, Storåsfestivalen 2009 byr på en knallsterk lineup av både kjente artister vi har villet hatt besøk av lenge, nye artister fra 
fjernt og nært, og en haug med band som aldri har spilt i Norge før.

Datarock slipper snart sitt andre album og skal spille fredag 31.juli på hovedscenen før Kaizers Orchestra. Samme dag skal også 120 Days gjøre sin eneste festivalkonsert på Norsk jord i sommer på Storås. Vi har ikke glemt dere som liker punk og hard musikk heller, Fredag 31.juli før vi besøk både av det amerikanske skapunkbandet Mad Caddies og Svenske Lillasyster, som slipper nytt album i sommer. På Storåsfestivalen i sommer har vi lagt ekstra fokus på episk og 
vakker musikk som passer ekstra godt i et festivalområde som er omgitt av skog og natur, og vi står for Norgesdebuten for 3 fantastiske band som er alle hyllet av internasjonal musikkpresse, 
This Will Destroy You fra Texas spiller instrumental postrock i samme gate som Explotions in the Sky, Sigur Ros og Mogwai, mens Wave Machines fra Liverpool er vårt nye Engelske favorittband med sine fantastiske episke og dansbare poplåter.  Britiske Joe Gideon & The Shark skal brilliere på bålscena, sikkert en ganske anderledes ramme enn å være oppvarmingsband for Nick Cave på store arenaer i Europa. Wildbirds & Peacedrums fra Sverige slapp nylig sitt andre album til 
stående ovasjoner hos en samlet musikkpresse, de skal spille på festivalens siste dag på Sagascenen. Bluegrassbandet Ila Auto skal gjøre flere konserter på Storås, mens Emi sin nye Storsatsning Petter Carlsen skal spille helt alene på bålscena.

Og så til årets Storsatsning, Klubb Huldra. Torsdag blir topppopdagen med Montée, Accidents Never Happen og Adjagas, fredag presenterer Trondheim Elektroverksted(TEV) Ost & Kjex, Binärpilot, Next Life og Amish 82,mens lørdagen blir Hip-Hop dag med blant annet Svenske Far & Son, og våre egne Gode Ord Dør Sist!

Festivalpass kjøpes på www.billettservice.no

kun 5000 festivalpass er lagt ut for salg, dagsbilletter legges ut i neste uke sammen med spilleplan for alle dagene!

Linker til artistene:
DATAROCK
120 DAYS
MAD CADDIES (US)
LILLASYSTER (SWE)
WAVE MACHIES
THIS WILL DESTROY YOU (US)
JOE GIDEON & THE SHARK (UK)
WILDBIRDS & PEACEDRUMS (SWE)
FAR & SON (SWE)
MONTEE
ADJAGAS
ILA AUTO
ACCIDENTS NEVER HAPPEN
PETTER CARLSEN
GODE ORD Dؒ SIST
NEXT LIFE
BINARPILOT
AMISH 82
OST & KJEKS