DUNDERBEIST tilbake med ny skive – hør hele skiva online

DUNDERBEIST tilbake med ny skive – hør hele skiva online

Skurkeorkestret er tilbake er tilbake med nytt album!

18. mai slippes Dunderbeist sitt andre album "8 Crows & Counting", men du trenger ikke vente så lenge med å høre mesterverket.

Hele albumet ligger nå ute på bandets myspaceprofil for eksklusiv forhåndslytting. Så skru opp lyden til 12 og trykk på bildet over, eller følg denne linken: http://www.myspace.com/dunderbeist

 

Dunderbeist spiller følgende konserter i Norge før de legger Europa under sine føtter:

 

14 mai Release Party @ Hydranten Hamar

15 mai Release Party @ Garage Oslo

16 mai Sub Scene Oslo

21 mai Blæst Trondheim

28 mai Garage Bergen

29 mai Tribute Sandnes

06 jun Musikkfest Oslo

13 jun Glassheim Jevnaker, Oppland

18 jul Fjellpark Festivalen Flekkefjord

24 jul Hortenfestivalen Horten

25 jul Rock Art Holmestrand

07 aug Lost Weekend Askøy/Bergen

 

 

Oktetten fra Hamar debuterte i fjor med skiva "second hand theft (tributes vol IV)", og har siden den gang turnert det ganske land med sine røverstreker og forrykende liveshow. Mange har allerede omtalt de som Norges beste liveband, noe bandet selv mener er en kraftig undervurdering.

 

I januar gikk Dunderbeist tilbake i studio, med samme team som forrige gang, nemlig seg selv, for å spille inn oppfølgeren. "8 crows & counting" er en del mørkere i uttrykket enn forgjengeren. Hardere, tightere, tøffere og definitivt (om mulig) enda bedre.

 

Dunderbeist består av blant annet medlemmer fra nå oppløste Stonegard, Krace samt noe annet rusk og rask de har funnet langs landeveien.

 

Vokalist Grim de la Krim (Torgrim Torve) om skiva:

"Hvis den første skiva var en ekspedisjon til ukjente territorier, som stoppet innom forskjellige sjanger-øyer og plyndret alle godsakene vi kom over der, så har vi denne gangen ankommet vår destinasjons-øy og startet opp vår primale koloni av skurker og røvere der, som baser rundt i tjuvgodset vårt."