SATYRICON i Arendal (1/5)

SATYRICON i Arendal (1/5)

Fredag 1. mai – Arendal Kulturhus

SATYRICON

Store Torungen kl 20:00

CC: Kr 334 (halv pris for ungdom mellom 16 og 20 år)

 

 

Satyricon ble startet i 1990 og er i dag en av landets største musikkeksport-artikler med fans over hele verden. Satyricon er blant annet et av hovedbandene som inspirerer utenlandske mennesker til å studere norsk. Den ubestridte frontfiguren i bandet er Sigurd «Satyr» Wongraven. Satyricon var en av headlinerne under Hovefestivalen 2008.

Bandet kommer til Arendal Kulturhus med materiale fra sitt nye og kritikerroste album «The Age of Nero». Her fokuserer bandet på stramt arrangerte låter i rockformatet, drevet fram av Satyrs riff og makker Frosts eminente trommespill. Albumet viser fram et detaljrikt, mørkt og personlig verk fra Wongravens hånd, bl.a med sterke låter som «The Wolfpack», «The Sign of the Trident og norskspråklige «Den siste». " Satyricon viser seg her på sitt aller beste med Satyrs seige, majestetiske riff og Frost's dundrende og dynamiske trommespill.

Gå ikke glipp av denne 1.mai-festen!

http://www.satyricon.no