EL CACO på Samfundet i Trondheim (18/4)

EL CACO på Samfundet i Trondheim (18/4)

Lørdag 18. april – Studentersamfundet i Trondhjem

EL CACO

INSENSE

 

 

Kall det hva du vil, stonerrock eller metal, men sikkert er det at den hardtslående musikken som springer ut av El Cacos høytalere er av ypperste klasse. .

Kjent for sine forrykende liveshow, maner de frem bilder av tørre ørkenlandskap og lukten av svidd gummi, og en kan regelrett kjenne vinden i håret og blodsmaken i kjeften. Dette er med andre ord rock som gir hår på brøstet. El Caco har levert fem solide album på åtte år. Det er det ikke mange norske band som kan skryte av. Med «Heat» beviser El Caco at de kan nettopp det.

El Caco følger sin to-års syklus for utgivelser og er i tradisjonen tro klare med et nytt forrykende album. Denne gang med ny trommis, og Fredrik Wallumrød er ikke bare en solid forsterkning, han gir bandet en ny dimensjon. Daniel Bergstrand, som blant annet har jobbet med band som In Flames og Meshuggah, har nok en gang sittet i produsentstolen. Det har resultert i at «Heat» rett og slett er El Cacos beste og mest velproduserte album noensinne.

El Caco har en enorm norgesturné på gang og kommer til å spille på Samfundet dette semesteret. Så gjør deg selv en tjeneste; kjøp en billett og sørg for å se et av norges desidert beste band i Storsalen til våren.

Billettpris: Kr 160/100 (ikke-medlem/medlem)

18 år