KEEP OF KALESSIN på Samfundet sammen med SARKE og MIKSHA

KEEP OF KALESSIN på Samfundet sammen med SARKE og MIKSHA

Supportband til Keep Of Kalessin på Samfundet er klare!

Det blir ingen ringere enn SARKE (med Nocturno Culto fra Darkthrone) og MIKSHA.

SARKE er kanskje et nytt navn for mange, men består av Sarke selv kjent fra Khold og Nocturno Culto kjent fra Darkthrone. I tillegg har de med seg en meget sterk live line-up av folk med lang fartstid fra band som Susperia, Borknagar, Tulus and Old Man's Child.

www.myspace.com/sarkeofficial

MIKSHA slapp for kort tid siden sin siste skive "The Vulture Conspiracy" og har høstet meget gode kritikker både for skive og liveshow. Heavymetal.no sier bl.a. at det er et must å se dette bandet live!! Så møt opp tidlig å få med dere MIKSHA også.

www.myspace.com/miksha