PILEDRIVER til Oslo (25/7)

PILEDRIVER til Oslo (25/7)

 
25. juli
Oslo – Betong

South of Heaven slår på stortromma og topper seg sjæl: Denne gangen stiller vi med et band som faktisk er STYGGERE enn Armour!
Pelstruser og zebrabukser, spis muffin: Naglebadehette has you fucked!

Det er knapt nok noe band som oser mer stekefett og ribbe enn Piledriver, så vi følger opp i samme ånd: Det blir utevors i Betonghaven, med gild grillmat, som nok blir det eneste innslaget av god smak denne kvelden, samt et lekkert knippe metal-DJs og bøttevis med billig bayer.

Support for kvelden er canadiske Panzerfaust, som spiller skranglete, oldschool og jævlig black metal. Good stuff. I tillegg blir det et lokalt, drikkevennlig orkester på scenen, som annonseres så fort detaljene er avklart.

Kalaset står på Det Norske Studentersamfund, eventuelt Chateau Neuf for alle fjonge frankofone, og koster 150 flis, eventuelt hundre om du er medlem. Vorset, derimot, er åpent for alle. Dømt til å bli en höjdare, med old school drikkevennlig hurrathrash, dårlig stil og høy sommerfeststemning!

www.myspace.com/theexaltedpiledriver
http://www.myspace.com/panzerfaust666