NORWAY ROCK med 2 Kick Off Parties

NORWAY ROCK med 2 Kick Off Parties

Vi er ute med full lineup, men vi gir dere muligheten til å korte ned ventetiden til festivalen med to kanon kick off konserter til helgen med HEATSEEKERS-a hard rockin tribute to AC/DC

-Fredag 3. April
Plaza, Egersund
Artist: HEATSEEKERS
cover: 150,-

-Lørdag 4. April
Tribute, Sandnes
Artist: HEATSEEKERS
cover: 150,-

Det blir DVD visning av årets lineup, og en heldig publikummer får mulighet til å vinne et FESTIVALPASS!!!

VI SEES:-)

Heatseekers er en kameratgjeng på 5 fra Kvinesdal og Moi. Bandet startet våren 2001 og alle gutta har bred erfaring fra det lokale musikkmiljøet på sørlandet (Panhead, Dead Duck Doland, Bullit, Rabbagazt, Børst, Who Cares, Foxy Ladies, Y.R. Skinners) Det startet mer eller mindre opp for gøy men meget god oppslutning på konsertene fikk dem til å satse fullt på konseptet. Gamle og nye AC/DC-fans sleit seg ut av godstolen. Koseprata litt med sin bedre halvdel. "Kan æg gå på AC/DC-konsært i kveld?" Moro for bandet å se at flesteparten av publikummerne på lokalet var kommet for å høre AD/DCs slagere."

Heatseekers har valgt de mest populære låtene fra både Bon Scott og Brian Johnnsons periode, gutta gjør AC/DC på sin egen måte og har kanskje rocket låtene opp litt, men ikke "rotet" for mye med orginalen. Bandet har 2 lead-gitarister som bytter på Angus- og Malcolm-rollen. Kan til tider bli veldig trangt på scenen;) Heatseekers prøver ikke å være 100% plagiat av orginalen så skoleuniformen henger trygt og godt hjemme i skapet, her er det 5 gutter i slitt dongeri og t-skjorter som simpelthen bare elsker å spille AC/DC og dette smitter selvfølgelig over på publikum. Vokalisten har et utrolig trøkk i "hornet", og gjør nok sitt til at Heatseekers blir en litt mer rocka utgave av orginalen.


NORWAY ROCK KVINESDAL 2009
MANOWAR
NIGHTWISH
IN FLAMES
SATYRICON
TESTAMENT
W.A.S.P
ARCH ENEMY
U.D.O
SONATA ARTICA
DORO MUSTASCH
SIRENIA
SAHG
SKAMBANKT
BACKYARD BABIES
HOLYHELL
SISTER SIN
K[NINE]
ZEROZONIC

Tjodolf Party Stage(spiller i teltet mellom changeover på hovedscenen):

PAT SAVAGE BAND (The Pat Savage Band are the number one biker band in Norway & the world and stars of the new biker reality series "A Bikers Lifestyle…The Savage Roads" for the Discovery Channel. Savageworks International will film the event and the region of Kvinesdal for an upcoming episode.)
KARAOKE FROM HELL(Be a star for one night!  Prøv deg på scenen og syng din favoritt låt med liveband!!)
VALENTOURETTES (Jokke tribute)
SILVER
BIG BALLS (ACDC tribute)
ACCEPTED (Accept tribute)
IRON FIST
VARG
IRON MADEM (Iron Maiden tribute)
TRENDKILL (Pantera tribute)

Billetter selges på Billettservice: 815 33 133 eller www.billettservice.no. 18-års grense ved kjøp av festivalpass.
Torsdagspass har fri aldersgrense. Se www.norwayrock.no for bestilling og reservering av campingplass.

Dagspass til fredag og lørdag er i salg fra mandag 23. mars