TEIP: dOMi på Fru Lungreen (21/3)

TEIP: dOMi på Fru Lungreen (21/3)

Med fengende gitarlinjer og herlige melodier, med brutalt selvopplevde tekster stappfulle av humor, er dOMi et punk rock unikum. Bandet ble samlet i 2004 og har siden allerede satt sine spor i musikkverdenen med et ekstremt tight og energisk live show og har frem til nå sluppet flere EPer og singler, til og med musikkvideoer som har gått jevnlig på TV. Nå klare med sitt første fulle album er dOMi klare til å iverksette sin plan: Full world dOMination! God start har det også blitt med over 1300 digitale låter solgt fra Welcome To Annoying Town bare den første uken etter slipp.

Selv om dOMi er et relativt nytt band har de allerede oppnådd mere enn de fleste – ikke bare ved å selv utgi materiale som har blitt veldig godt mottatt og spilling på de fleste av Norgest gjeveste steder, men har også vunnet flere konkurranser. Allerede i 2004 vant de Global Battle of the Bands i Norge på Rockefeller og vant dermed muligheten til å representere Norge på London Astoria mot vinnerne i de øvrige 16 deltagende landene. Senere, i 2008,  åpnet de for selveste NOFX og Lagwagon på Sentrum Scene.

dOMi på MySpace

Disco Violente spiller hardcore i den mer ekperimentelle gata, tight og godt, og selvom bandet er rimelig nytt har det flere musikere med lang fartstid i rekkene.

 

Konsertstart kl 22:00

Inngang: 60,-