HAUST og NEXT LIFE på Café 3B (21/3)

HAUST og NEXT LIFE på Café 3B (21/3)

Storås Artist Presenterer:

En kveld med Fysisk Format, Norges fineste plateselskap, som drives av Platebutikken Tiger, Norges fineste platebutikk, som på kort tid har gitt ut skiver med band som Snöras, Death is not Glamorous, Silver, Manhattan Skyline, Haust og Next Life, de tar rett og slett litt ansvar kan en si.

På Café 3B får vi lørdag 21. mars besøk av to av deres band:

HAUST
Deres debutalbum Ride the Relapse fra 2008 har noe Nekro-sludge, en trend som troligvis starter og slutter med Haust. Seriøst, dette er skittøft, her har du den kalde kynismen til Darkthrone kombinert med slugden til Melvins og kald, kald punk, sjekk ut låter som "white trash extravaganza" og "ugly fucking oslo" på deres Myspace.

http://www.myspace.com/haust

NEXT LIFE
Kimen til Next Life ble sådd da låtskriver Hai Nguyen Dinh som seksåring sprengte høytalerene på familiefjernsynet mens han spilte Exploding Fist på sin Commondore64.Én del av Next Life er inspirasjonen fra de store dataspill-komponistene Paul Norman (Forbidden Forest) og Nobuo Uematsu (Final Fantasy). Det unike med Next Life er at de kombinerer transistormusikk-kulturen med musikken de vokste opp med: Den militante straight-edge hardcoren til Earth Crisis, den politiske death-metallen til Napalm Death og Assück og den avantgarde-orienterte hardcoren til Man is the Bastard og Infest. Plata "The Lost Age" ble nylig sluppet til strålende kritikker, både av kjennere og bransjehorer.

http://www.myspace.com/next_life

80 spenn inngang. 20 år aldersgrense. Fysisk Format samlekassett til de 20 første betalende!