2 X FORTUNATE SONS i Mjøndalen (20/3 & 21/3)

2 X FORTUNATE SONS i Mjøndalen (20/3 & 21/3)

Fortunate Sons starter opp en aktiv vår med to kvelder på Mjøndalen Gjæstgiveri, Fre 20. og Lør 21. Mars. Med medlemmer fra Shoot the Breeze, Lucid og Tocksick Dandruff er det et ungt med erfarent band som står på scene på "puben" i Mjøndalen. Men det er ikke bare alderen som skiller Fortunate Sons fra andre lignende band. I sterk kontrast til et uhorvelig antall pubtrubadurer og danseband er
Fortunate Sons tro mot forbildene i Creedence Clearwater Revival ved å tolke deres låter som det de faktisk er; rock n roll-låter av ypperste merke. Med Fortunate Sons får du trøkk i gitarene og rockefot, og fjernt er tamme dansebandversjoner.

Creedence Clearwater Revival toppet i sin tid listene over hele verden med låter som Proud Mary, Have you ever seen the Rain, Hey Tonight og Who'll stop the rain. I tillegg til et gjennhør med alle disse klassikerne gir også Fortunate Sons et innblikk i en for mange ukjent del av CCR sitt reportoar, med råe bluesrock låter som Penthouse Pauper, Tombstone Shadow og Born to Move. Alt fremført av et ungt og rocka band som hyller Creedence som det rockebandet det faktisk var.

Fredag 20 & Lørdag 21 Mars
Mjøndalen Gjæstgiveri
www.creedencenorge.no
Pris: 150 kr.
Tid: 22:30