Oppdateringer fra THE SICKENING

Oppdateringer fra THE SICKENING

Liten update fra the Sickening… etter å ha returnert fra en liten headliner tur i Finland er vi godt fornøyd med nabofolket. Vi delte scene med Inferia, Tuho og Bloodride… alle er verd å sjekke ut for det norske folk…

Debutplata er fortsatt tiltenkt slipp i Juni/Juli… Dan Swanö står for mastringen mens Phlegeon ( vokkis i Human Mincer ) står for coverartwork. Dette blir bra!! Plata har fått tittelen ” Death Devastation Decay” og kommer til å inneholde 11 spor.

Videre har produktiviteten tatt overhånd, og vi har allerede 2 nye låter klare, flere er i anmarsj… kjappere, mer brutal, og mer guttural er stikkordene… uten at vi viker fra konseptet til the Sickening

På konsertfronten er det å nevne at BERGEN får besøk 20.mars… da blir vi å treffe på Hinsides hvor vi skal gjeste våre venner i Arvas

For resten av Norge… det er på tide at dere hiver dere på karusellen… book oss til deres by!