OPETH & IHSAHN på Rockefeller (10/3)

OPETH & IHSAHN på Rockefeller (10/3)

Tirsdag 10.03.09 Rockefeller

OPETH

Supp.: Ihsahn

Det svenske progmetalbandet er ute med sitt niende album “Watershed” som fikk en sekser i BT: “…et gnistrende, utfordrende og massivt album”. De fusjonerer metal, klassisk rock , deathprog, symfoniske elementer og frijazz og har kjørt sitt eget løp i snart tyve år. Musikkmagasinet Kerrang! kaller de "planetens mest unike band".

Opeth har holdt på siden 1990 og har oppnådd høy status i mange ulike kretser for sin blanding av metal, klassisk rock, deathprog, symfoniske elementer og frijazz. De ga tidligere i år ut albumet Watershed, et album som bygger videre på en katalog som teller ni utgivelser.

Svenskene har fremdeles sitt utgangspunkt i brutal 90-tallsmetal, men påvirkning fra prog, folkrock og alt annet som var stort på 70-tallet har blitt stadig viktigere. Asbjørn Slettemark skriver i sin anmeldelse i Bergens Tidende at: ”Watershed er et gnistrende, utfordrende og massivt album.” Han gir videre terningkast seks til det han kaller ”et perfekt album”.

Med Opeth på scenen kan vi love dere masse energi og en variert og særegen konsertopplevelse levert av teknisk veldig gode musikere.

Opeth består av Mikael Åkerfeldt (vokal/gitar), Martin Mendez (bass), Fredrik Åkesson (gitar), Martin ”Axe” Axenroth (trommer) og Per Wiberg (mellontron/vokal).

 


Bill. kr. 275,- + bill.avg.

18 år leg.

Opeth på MySpace
Ihsahn på MySpace