NORWAY ROCK Kick Off Kristiansand (21/3)

NORWAY ROCK Kick Off Kristiansand (21/3)

I forrige måned slapp vi en rekke tøffe band til årets festival lineup, med blant andre Testament, Backyard Babies, Skambankt og Manowar, og det med utrolig bra tilbakemeldinger fra alle hold!

Billettsalget går så det suser, så om man enda ikke har skaffet seg et festivalpass til årets tøffeste utendørs rock og metalfestival, så er det strengt tatt på tide å gjøre det!

PaulDiAnno.jpg

Lørdag 21. mars er det duket for ny Kick Off i Kristiansand med selveste Paul Di'Anno som skal gi oss en god fest på utestedet På Hjørnet.

Denne kvelden vil vi gi dere KOMPLETT LINEUP, inkludert lørdags headliner, så dette er en kveld man kan krysse av i kalenderen pronto!


Dato:
21. Mars

Sted: På Hjørnet, Kristiansand

Artist: Paul Di’Anno

Cover: 200,-

Line-up DVD kl 22.00

Showtime: kl 23.00

Festivalpass til en heldig publikummer

 

PAUL DI'ANNO

Kanskje Iron Maiden hadde sin største kommersielle suksess med sanger Bruce Dickinson i spissen, men det var den originale vokalisten Paul Di’Anno som spilte den viktigste rollen i den britiske metalkvartettens tidlige utforming.

Han ble venner med bassisten Steve Harris, som var ute etter en erstatning for en sanger som nettopp hadde forlatt hans oppadstormende heavy metalband i 1977, Iron Maiden. Di’Anno var ikke så imponert over det han tidligere hadde sett av bandet, men bestemte seg for å prøvesynge og fikk jobben umiddelbart.

Iron Maiden ble snart en del av den nye bølgen i den britiske heavy metal-bevegelsen. I 1979 kom Maidens selvproduserte debutinnspilling, "The Soundhouse Tapes", som straks solgte ut førsteopptrykket.

Med platekontrakt i EMI/Capitol kort tid etter, satte Maiden kurs for å legge resten av verden under seg. Det selvtittulerte albumet "Iron Maiden" fra 1980 ble snart en klassisk og innflytelsesrik debut, hvor bandet blandet energien fra punk med metal-riff. Det som også skilte bandet ut fra alle de andre metal-bandene fra samtiden var looken og imaget til frontmannen deres Di’Anno, som nektet å innbefatte seg med den vanlige metal-looken, men i stedet valgte å holde seg til sin egen punk-/Jack the Lad-look og attitude.

I 1981 kom oppfølgeren "Killers",og i tillegg live-EPen "Maiden Japan". Til tross for at verdenssuksessen lå på lur rundt hjørnet, forlot Di’Anno bandet høsten 1981 (han har siden innrømmet at han nok festet litt for hardt rundt tiden da han forlot Maiden).

Di’Annos unike og ekstremt kraftfulle stemme har gjort et solid inntrykk på rockemusikkfans verden over, og har gitt ham en hær av tilhengere grunnet salget av over 20 millioner eksemplarer av de to første Maiden-albumene ("Iron Maiden" og "Killers").

I sin karriere etter Maiden, har Di’Anno utgitt en rekke album, både som soloartist og som medlem av band som Gogmagog, Battlezone og Killers, og har vært med på mer enn 60 utgivelser verden over (se "discography" på Pauls hjemmeside)

Som et ikon innen metalsjangeren, har Di’Anno konstant spilleoppdrag (med bandet sitt) rundt om i Europa og Canada, Sør-Amerika og nylig i India, hvor han nylig har fått sin første filmrolle i en Bollywoodfilm. Han har til og med hatt tid til å få utgitt sin første bok/selvbiografi "The Beast", som er en uforfinet reise gjennom hans turbulente og ofte forstyrrede levesett gjennom de siste to tiårene.

Selv om han kun var med på de to første Maiden-albumene, er Maidens samarbeid med Di’Anno fremdeles et av metallens beste, og fremdeles i dag blir disse to albumene idolisert og ansett som "Klassikere gjennom tidene" av de fleste metalfans og musikere rundt om i verden.

http://www.norwayrock.no/