MACHINE HEAD til STORÅS FESTIVALEN

MACHINE HEAD til STORÅS FESTIVALEN

For å feire at mørketiden er over og våre nye flotte hjemmesider gir vi omverden en hyggelig gave hver morgen fra 2 – 20 mars, da slipper vi en ny artist på våre hjemmesider hver morgen!

Vi starter like gjerne med tidenes største metalheadliner til skogen vår:

MACHINE HEAD (US) KOMMER TIL STORÅSFESTIVALEN 2009!

Vi gir  publikum en liten ekstra gave også. I perioden 2-23 mars får man hele 260 kroner i rabatt på festivalpasset, det kan bli ditt for bare 990,- pluss avgifter.
Billetter kjøpes på http://www.billettservice.no eller telefon 815 33 133. Vi har satt et tak på 3000 billetter til denne tilbudsprisen, så her lønner det seg å være tidlig ute.
Ordinær pris på festivalpass etter tilbudsperioden blir 1250,- pluss avgifter.

Følg med på http://www.storaasfestivalen.no for daglige flotte artistslipp hver morgen!

Hilsen fra oss i skogen!

Machine Head (US)

Vi er rimelig lykkelige over å kunne presentere Machine Head som tidenes største metalheadliner på Storåsfestivalen. Det er få band vi har fått flere publikumsforespørsler på(med unntak av å få 
Elvis opp av grava, for en splitkonsert med gjenværende Beatlesmedlem..) enn gutta her fra Oakland på vestkysten i USA, en by som har gitt oss mange musikalske skatter innenfor hardere 
sjangersegment. Etter debuten "Burn my eyes"i 1994 har bandet bygd seg opp som en av de definitivt største innenfor sjangeren thrashmetal, med hele seks studioalbum bak seg. Sist gang bandet gjestet Norge var i fjor høst på et utsolgt oslo spektrum sammen med kompisene i slipknot.Vi gleder oss til å få gutta ut i skogen for en real dose friskluft. Bandet avslutter festivalens første dag, altså torsdag 30.juli på hovedscena!