TRONDHEIM ROCKFÆST utvider til 2 dager

TRONDHEIM ROCKFÆST utvider til 2 dager

Trondheim Rock Fæst 2009

Trondheim Rock Fæst utvider i år til å gå over 2 dager. Fredag 22. mai har vi valgt å kalle NORWAY ROCK NIGHT, mens lørdag 23. mai har fått navnet CLASSIC ROCK NIGHT.

Norway Rock Night avsluttes med DIMMU BORGIR. Special Guests og support vil bli annonsert i løpet av uke 10. DIMMU BORGIR er som kjent et av verdens mest populære band i sin sjanger, og vi kan love en opplevelse utenom det vanlige. Du kan lese mer om Dimmu Borgir på http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.trondheimrock.no. I tillegg kan vi røpe at kveldens Special Guests også er et meget rutinert band som har markert seg på lister over hele verden. Norway Rock Night vil bli en "norsk" aften du sent vil glemme.

Dørene åpnes fredag kl. 18. Billetter kan du kjøpe her, og pris for Norway Rock Night er satt til kr. 345,- + avg.

Classic Rock Night avsluttes med tidligere annonserte WHITESNAKE. Special Guests og support vil bli annonsert i løpet av uke 10. WHITESNAKE har siden 1978 markert seg i verdenstoppen når det gjelder rock. Ikke minst pga David Coverdale's særegne stemme og bandets "trøkk". Vi kan røpe at det i tillegg til Whitesnake vil bli et amerikansk innslag som Special Guests, i tillegg til et tredje band. Les mer på http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.trondheimrock.no.

Dørene åpnes lørdag kl. 18. Billetter kan du kjøpe her, og pris for Classic Rock Night er satt til kr. 395,- + avg.

Trondheim Rockfæst har som kjent søkt Trondheim kommune om å ta i bruk Duedalen som festivalcamp. Derfor hadde vi satt pris på å få DIN støtte i denne saken. Ville du benytte deg av tilbudet? Vi har laget en aldri så liten spørreundersøkelse på dette, for å vise at interessen faktisk ER stor. Gå til http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.trondheimrock.no for å vise din støtte. Vi oppforder også til å si din mening på adressa.no. Dette gjør du ved å gå til http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.adressa.no%2Fkultur%2Fmusikk%2Farticle1278953.ece%23debate.

Velkommen til Trondheim Rock Fæst 22. og 23 mai 2009