THE KILLERS tilbake til Hove

THE KILLERS tilbake til Hove

The Killers tilbake til Hove!

Vi har så mye å fortelle i dag at vi ikke helt vet hvor vi skal begynne. Men la oss starte med The Killers. Las Vegas-bandet har til musikkmagasinet Q sagt at Hove er deres største festivalopplevelse. Faktisk hadde The Killers hadde det så fint på Hove i 2007 at de var tidlig ute med å spørre om de kunne komme tilbake. I går kunne vi bekrefte at, joda, de står på plakaten i 2009. Tidligere i dag bekreftet de på sin egen webside at de tar turen. Hurra! Les mer her. Du kan også sjekke en liten sak på NME.com. (Vi er litt barnslige sånn – synes fremdeles det er stas å bli nevnt i det store utland.)

A propos headlinere. De av dere som har bestemt dere for at dere MÅ se Slipknot, selv om dere egentlig ikke har anledning til å få med dere resten av Hove 2009, kan nå få kjøpt dagspass til onsdag 24. juni. Dagspassene kan bestilles her. Dagspass for de andre dagene vil bli sluppet etterhvert.

Og a propos billettsalg: det har gått strålende så langt i år! Til og med før vi slapp årets første headliner (Slipknot) hadde vi solgt 10% flere pass enn på samme tid som i fjor. Du finner festivalpass til Hove 09 på denne linken.

I forrige uke gikk forresten et av Hove-forumets mest populære band inn på 09-plakaten. The Disturbed er et monster av et rockeband som ikke bare har solgt over 10 millioner album siden starten i 1996; de er også et av få kommersielt suksessfulle band som har tatt klar stilling og støttet fildeling på nettet.

I tillegg til at vi nettopp opprettet en metalgruppe på facebook (meld deg på her), føler vi også for å slå et slag for Hove 09-eventet på facebook (snart 4000 påmeldte) …