BRUCE SPRINGSTEEN til Bergen x 2

BRUCE SPRINGSTEEN til Bergen x 2

BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND TIL BERGEN I JUNI!

Da er det en stor ære å kunne bekrefte at Bruce Springsteen and The E Street Band kommer til Bergenhus Festning – Koengen for å gjøre sine to eneste konserter i Norge i 2009.

Tirsdag 9. juni og onsdag 10. juni er de magiske datoene, og billettsalget starter mandag 26. januar kl 9.00 via Billettservice. Maksimalt seks billetter per kunde. 22.000 billetter legges i salg til hver av konsertdatoene i Bergen.

«Working on a Dream» er navnet på turneen som bringer The Boss til Bergen for aller første gang. Hans nye album bærer samme navn og har utgivelsesdato 27. januar.

Bergenhus Festning – Koengen er den minste konsertarenaen på verdensturneen, slik at publikum vil få oppleve det nærmeste en kan komme en intimkonsert med The Boss og hans magiske E Street Band.

Bruce Springsteen er en av de største liveartistene i Norge gjennom tidene. I løpet av de siste tre årene har han i forskjellig konstellasjoner solgt nesten 100.000 billetter. De siste fire konsertene hans har vært to utsolgte Oslo Spektrum med Seeger Sessions i 2006 og to utsolgte konserter på Valle Hovin i 2008.

Bruce Springsteen har forøvrig tilbrakt 310 uker på VG-listen med forskjellige album.

Han er fortsatt like relevant som en politisk sanger, «The Rising» (2002), var påvirket av hans tanker rundt 11. september-angrepene på USA. Etter dette kom protestsangene på «The Seeger Sessions» (2006), og sist men ikke minst har han markert seg som én av de viktigste musikalske støttespillerne til USAs nye president Barack Obama.

12. januar vant Springsteen en Golden Globe i «Best Original Song Category» for sangen «The Wrestler» hentet fra Mickey Rourke-filmen med samme navn. Søndag 1. februar opptrer Bruce Springsteen & The E Street Band i pausen i Super Bowl-finalen i USA, verdens største idrettsbegivenhet og det endelige beviset på at The Boss er den største nålevende amerikanske artist.

Og nå kommer han altså til Bergen…

Konsertene arrangeres Live Nation & Bergen Live.

www.livenation.no
www.bergenlive.no