HOVE nyheter

HOVE nyheter

Hove 09 i rute

Først av alt: For de av dere som fremdeles er bekymret for Hovefestivalens fremtid: De bekymringene kan nå legges til side. Hove har fått nye eiere. Det er ingen hvem som helst-eiere heller. Festival Republic arrangerer noen av de største festivalene i England. Dette er den første gangen de velger å gå inn i en festival utenfor England. Det tar vi som et stort kompliment. Du kan lese mer om de nye eierne våre her.

Du kan også få med deg et lite intervju med Melvin Benn, mannen bak Festival Republic.

Melvin og Festival Republic har ikke bare sikret seg leiekontrakten fra Hove leirsenter. De har også kjøpt rettighetene til navnet og logoen. Hove skal altså fortsatt heter Hove.

I tillegg er billettsalget i gang igjen. Billetter som ble kjøpt i 2008, gjelder fremdeles for Hove 2009, til tross for eierskiftet. Vi har i tillegg utsatt fristen for å kjøpe rabatterte pass til 31. januar. Festivalpass koster altså fremdeles kun kr 1495,-. Ønsker du et tilbud med camping og et eget Hovetelt i prisen, koster det 1795,-. Prisen vil gå opp noe fra og med 1. februar.

Les mer her. Eller gå direkte til Hovesiden på Billettservice.

Sist, men ikke minst: Bookingen er for alvor på gang igjen. Toffen har mange spennende nyheter til oss. For å feire at Hove 2009 er i gang igjen, slipper vi ett nytt navn hver eneste kveld på www.hovefestivalen.no. Spekulasjonene og debatten er allerede i full gang!