DANKO JONES tilbake i Norge

DANKO JONES tilbake i Norge

 

 

 

Det canadiske fyrverkeriet og balle-rockeren DANKO JONES kommer tilbake til Norge,

etter å ha vært på turné i Europa med ingen ringere enn Motorhead!

 

Konsertene blir som følger:

 

6 mars | Trondheim | Samfundet

7 mars | Oslo | Rockefeller

8 mars | Bergen | Ole Bull Scene

 

ALBUMET " NEVER TOO LOUD" UTE NÅ!

Hør nye radiosingel "KING OF MAGAZINES" her: www.myspace.com/dankojones

 

 

DankoJones_Never.jpg

 

 

Terning_5.gif NRK P3

 

LIVE:

 

" Danko Jones er i sannhet en powertrio som får deg til å kjenne at innvollene klasker rundt i buken mens du gliser fra øre til øre… To timer med egoonani signert Danko gir deg en boost som bare kan sammenlignes med en Tarantino-film. Du føler deg tøff etter Danko-konsert… If you wanna do it, do it right. ..Danko rocker. Masse. Og Danko digger seg sjæl. Masse. Og vi diggern også. Hvis mulig enda mer."

 

Musikknyheter.no

 

"…gutta på scenen ble tydelig imponert over den rungende allsangen de ble møtt med fra salen… det var tydelig at Danko og co var klare for å dra på turné igjen..han kan virkelig spille gitar også, og veit hvordan han skal sette sammen fengende sanger i omtrent samme gate som AC/DC."

 

Eternal-Terror.com