Kommende konserter på Last Train (Oslo)

Kommende konserter på Last Train (Oslo)

.TIRS 11/11 THE SUIT DECIDES 30,-

Oslo-bandet The Suit Decides starta opp i fjor og har så langt brukt tid og krefter på sin først demo. Disse gutta har tidligere spilt sammen I Billion Dollar Mission. Nå lager de frisk rock som klistrer seg til hjernen og trommehinnene. De er verken redde for melodier eller kraftriff. Det er bare å glede seg til de ferske herlighetene skal presenteres live.

www.myspace.com/thesuitdecides

.TORS 20/11 SISTER RAIN 100,-

Det er litt over 20 år siden Sister Rain så dagens lys. Bandet har siden starten latt seg inspirere av psykedelia og annet snacks fra det seine 60-tall. På samvittigheten har de blant annet de fire skivene Sister Rain, Water In Tide, Wild Flowers Grow og Ride. Etter en lang pause har Sister Rain de siste årene spilt sporadisk på diverse Oslo-scener. Nå er det Last Trains tur. I nærmeste framtid vil Sister Rain gi ut sitt femte album og spille konserter i Norge og Øst-Europa. Denne torsdagen vil du sikkert få nye smakebiter og gamle godbiter i skjønn forening.

.SØN 30/11 Nude Pube Banglers 50,-

Er du begeistra for tøff og hard rock? Er du flaska opp på band som AC/DC, Queens of The Stone Age, Grand Funk, Motörhead og Misfits. Er du tørst og glad? Da bør du få på deg bootsa og komme deg på konsert denne søndagen. Den Oslo-baserte Steinkjer-banden Nude Pube Banglers ga for noen måneder siden ut debuten Juggernaut. Her finner du god gammeldags gladrock, ispedd hint av metal, pønk og hardcore. Opplev moroa live på Last Train rett før julestria tar overhånd.

www.myspace.com/nudepubebanglers

.SØN 7/12 DOG AGE 100,-

Psychpopbandet Dog Age startet for over 20 år siden og har med ujevne mellomrom gitt oss finfin musikk med tydelige referanser til 60-tallet. De har innrømmet å være begeistret for klassiske artister som Peter, Paul & Mary, Beatles, Donovan, The Rutles og Small Faces. De har delt medlemmer med band som Ym:Stammen og deLillos. Nå er de tilbake på Last Train for å by på småsyrete melodigodt før julestria setter i gang. Groove.no slo fast følgende i sin anmeldelse av skiva Reefy Seadragon fra 2006: "Ganske så skamlaust dyrkar Dog Age tonar frå den pop-psykedeliske gullalder, og har tilsynelatande null planar om å gjere noko anna enn nett det.". Med andre ord perfekt søndagskos for deg og dine venner.

http://www.myspace.com/dogage

.TORS 11/12 BRUTUS 50.-

Etter uttallige kvelder og netter rundt bardisken.Med heftige diskusjoner om den første sabbath skiva er den beste, eller hvilken som er den feteste Hendrix skiva, og hvorfor låt alt så mye bedre før – var det på tide å starte sitt eget projekt. Tre skjeggete svensker og to østfoldinger dykket sporenstreks inn i vinylsamlingene sine og begynte ett tjuveriraid uten sidestkke. En låt forløser seg snart til seks, og alt ender i ett realt California Jam på Garage. En konsert som huskes, og ikke minst foreviges av en strålende anmeldelse i Eternal Terror… Dermed er det duket for mer av disse søttitallets genuine etterfølgere. Over det ganske land!

Inspirasjonen er hentet fra Blue Cheer, Cream, Pentagram og Grand funk railroad. Med andre ord, slepend, groovy og psychedelisk hardrock. Sleng i buksene og brede skjortesnipper… Rocken er herlig dere!

www.myspace.com/brutusband