EARTH og CODE til Inferno

EARTH og CODE til Inferno

 


   


  Presenterer:

 


 

Earth_logo.jpg

 


   


  For konge, droning og fedreland – vi har hentet inn bandet som siden 1990 har gitt dronedoom et ansikt. De blir holdt ansvarlige for oppstarten av både Sunn O))) (oppkalt etter Earth’s favorittforsterkere) og Teeth of Lions Rule the Divine (en låt fra deres første fullengder), og foruten å ha gitt ut 7 fullengdere er bandets primus motor Dylan Carlson også kjent for å ha vært kompis med Kurt Cobain, som også la vokal på demoversjonen av låta ”Divine and bright”.

  NB!! Earth vil spille på Victoria scene på klubbdagen, onsdag 8.april!

  Victoria Scene har i over hundre år vært en viktig del av Oslos kulturliv både som kino, teater og nå som konsertlokale. Victoria Scene fungerer perfekt til metalkonserter med sine mørke, litt gotiske vegger og balkonger, en fantastisk utsikt til scenen uansett hvor du befinner deg i lokalet og et utmerket lydanlegg. 


 


 

Code_logo.jpg

 


   


  Vicotnik, Iort, Kvohst,  Adrian Erlandsson, Heimoth – denne lineupen kan umulig slå feil. Etter at førsteskiva Noveau Gloaming ble sluppet på et uvitende publikum for tre år siden har det vært litt frem og tilbake med medlemmer, men dette er altså Code anno 2008 og fremover.  Med et nytt album på vei ut i vinter og blod på live-tannen kan vi glede oss til Code gir oss Necrospirituals fra scenen under neste års Infernofestival…