ENSLAVED avslutter Europaturne i Bergen

ENSLAVED avslutter Europaturne i Bergen

ENSLAVED – USF VERFTET LØRDAG 20. DESEMBER!

Enslaved har bestemt seg for å avslutte sin syv ukers Europa-turne med en heidundrende konsert på USF Verftet lørdag 20. desember.

At ”Vertebrae” (Indie Rec) debuterte på 20. plass på VG-listen og fortsatt ligger inne etter to uker, vet bandet i aller høyeste grad skyldes den massive støtten bandet har opplevd i hjembyen i en årrekke. Nå ønsker bandet å gi tilbake i form av årets mest (og muligens eneste) energiske julekonsert.

Når Enslaved kommer så langt har de unnagjort 44 konserter i hele Europa. Fra København til Barcelona, fra London til Warsava. Norsk, europeisk og amerikansk presse har allerede kåret bandets siste album som et av de viktigste Ekstrem Metal-albumene noensinne. Interessen for bandet har aldri vært større.

Konserten på USF blir ytterst spesiell – dørene åpner 20.00 og første band, Krakow, går på 21.00 – fulgt av special guests Audrey Horne før Enslaved trår til. Etter konserten blir det afterparty så det synger etter i samme lokaler. Kompiser og bandet sjøl kommer til å spille musikk utover i de små nattetimer og turneskrønene kommer til å anta mytiske proporsjoner. Alle er invitert – har du billett til konserten er det bare å bli med på festen!

Hele herligheten koster bare kr 175 + avgift (150 + avgift med BT-kortet).

Billetter kan også kjøpes i billettkontoret i Grieghallen via tlf 55216150 eller personlig fremmøte i åpningstiden (mandag – fredag kl 10 – 17 / lørdag kl 11 – 14) eller andre Bilelttservice-utsalgssteder.

Så sett av hele denne kvelden og natten – hjelp Enslaved å feire platen, turen, at solen snur og ikke minst den fantastiske støtten fra hjembyen Bergen!

www.enslaved.no
www.myspace.com/enslaved