ÖVERHEAD skal rocke Rockefruen (27/9)

ÖVERHEAD skal rocke Rockefruen (27/9)

ÖVERKILL (Motörhead tribute)

Support: Rehab Royale

Sted: Fru Lundgreen, Trondheim

Tid: Lørdag 27. september 2008

CC: Kr 100,-

Overhead startet opp som et MOTORHEAD-tributeband i slutten av februar 2005, og meningen var i utgangspunktet at det kun skulle være et sideprosjekt til de andre banda de spilte i. Men fra første øving låt det så bra at gutta bare var nødt til å gjøre noe mer med konseptet. Etter tre måneder med øving ble første CD spilt inn på gitarist Geir sitt hjemmestudio. Tilfeldig eller ikke hadde han solgt Harleyen for å kjøpe studioet, rett før Overhead startet opp!! God timing… Anyway: 15 Motorhead-klassikere ble spilt inn og skiva ble trykket opp i et antall av 500. CD-en ble veldig godt mottatt av både kjøpere og anmeldere og aller viktigst konsertbookere. Resultatet av det ble 8-10 konserter på slutten av 2005. Og ryktene begynte å gå om den utrolige likheten til Motorhead og et fantastisk liveband. Rundt januar i 2006 ble andre CD-en "Nullsex" spilt inn, og i likhet med den første fikk den veldig bra mottakelse. Og nå begynte snøballen virkelig å rulle. Fra rundt mars og ut året spilte Overhead 25 konserter fra Stavanger til Oslo! De fleste stedene som har fått oppleve Overhead live, vil ha dem tilbake fortest mulig. De har spilt to giger på Elm-Street Oslo, Baråtti-Strømmen, På Hjørnet-Kristiansand, Pakkhuset-Farsund, Rivals i Tønsberg, Tribute-Sandnes, Kamelonen i Flekkefjord og Bokken på Ålgård i 2006. Er også invitert tilbake til Oslo, Kristiansand, Farsund (alle for tredje gang), Skien, Arendal, Kvinesdal og Bryne i 2007. Overhead spilte også på Kvinesdal Rockfestival, Jæren musikkfestival, Ribberock (Elverum) og Helgå festivalen. Publikum og bookere er like begeistret hvor bra bandet leverer på scenen gang etter gang, og Overhead regnes av de fleste som Norges beste Motorheadtribute.