AKKS Bergen lanserer låtskriverkurs med Ivar Bjørnson

AKKS Bergen lanserer låtskriverkurs med Ivar Bjørnson

AKKS Bergen lanserer nytt LÅTSKRIVERKURS 18. – 19. oktober.

Lærer er ingen ringere enn Ivar Bjørnson fra Enslaved og Trinacria!
Ivar Bjørnson er gitarist, og komponist/ tekstforfatter for Enslaved (10 album) samt en rekke sideprosjekt og bestillingsverk (Rikskonsertene, Oi!Oi Festivalen, Moldejazz, Grimstad Kortfilmfestival m.fl.). Med Enslaved har Ivar Bjørnson solgt ca 300.000 plater til sammen, mottatt1 Alarmpris,2 Spellemannspriser, BT prisen for beste metalalbum 2004. Spiller 80-100 konserter over hele verden årlig.

Om kurset:
Komposisjon og kreativ virksomhet er kanskje underbevissthetens/ sjelens språk-inspirasjon er nøkkelordet. ALLE er gode nok til å skrive låter – eneste kvalifikasjon er å ville formidle noe.
Det vil vær fokus på den musikalske prosessen: se på ulike innfallsvinkler for låtskriving, hvordan man kan la seg inspirere som musiker, tips/hint som kan være nyttig for en komponist, eksempler på hvordan låter skrevet av Ivar har blitt til. Arrangement for band, tekstskriving,se på låter/ ideer  fra kursdeltagerne.

Nivået på kurset er satt til å være et grunnkurs.  Ivar vil snakke generelt om musikk, mens egne eksempler blir grunnet i metal siden det er musikken han primært skriver. Eksempler kurset vil ta utgangspunkt i går fra Pink Floyd, Beatles og til Motorhead, AC/DC, Enslaved og god gammal black metal.

Forberedelse til kurset
Det er kjempefint om alle på kurset prøver å forberede eget materiale i forkant av, eller under selve kurset. Å komme over kneiken med å vise det du brenner inne med til andre er det viktigste. Når Ida Marie slår an i inn og utland er det ikke nødvendigvis bare fordi låt eller tekst er nyskapende og dyp kunst – damen klarer rett og slett å kommunisere en enorm glede over bare det å spille musikk hun har mekket selv. Vil du, kan du!!  Meld deg på i dag!
Begrenset antall plasser!

AKKS_logoBERGEN.jpg

Tlf 55 55 75 55/ 54 www.bergen.akks.no

 

 

 

 

 

Pris: 950,- for AKKS medlemmer/ 1350,- for ikkemedlemmer
Varighet og klokkeslett: Totalt 12 timer over to dager; 12:00-18:00
Sted: USF Verftet