BACKSTREET GIRLS gir ut uutgitt album

BACKSTREET GIRLS gir ut uutgitt album

I oktober slippes et tidligere uutgitt album med Backstreet Girls.

Albumet «Don't Fake It Too Long»  fra 1995 slippes på vinyl på hit me! records.

 

Backstreet Girls skulle gi ut sitt syvende album, og det med ny vokalist. De hadde satt inn en annonse i NME. Hatt audition i London. Mye rart dukka opp, men Pat Diamond virket helt suveren. Han kunne alt av Faces og AC/DC.

Med Irske Pat Diamond som vokalist spilte Backstreet Girls inn albumet «Don't Fake It Too Long». Han ble raskt bandets nye frontman. Bandet levde ut mytene om "sex, drugs and rock 'n' roll". Albumet ble på forhånd omtalt som den beste norske rockeplata produsert her i landet.

Historien ville det annerledes. Diamond hadde fått trøbbel med norske myndigheter pga av manglende oppholdstillatelse, og ble kastet ut av landet. Bandet opplevde han dessuten som aggressiv, ustabil og nykkete. Noen uker senere var Diamond tilbake, men da som Hare Krishna. Eller som "Harry" Krishna med raka skalle og mange rare ideer/"klin gæærn" som bandet sa. Nok en gang ble han sparket ut av landet, men denne gangen av bandet, siden den gang har ingen sett noe til verken han eller albumet.

Nå snart fjorten år senere, innfrir bandet presset og ønskene fra alle fans, og gir ut albumet. I oktober slippes albumet på hit me! records (url: www.hitmerecords.com )

 

Backstreet Girls 1994-95:

Pat Diamond – Vokal, Petter Baarli – Gitar, Pål "Krisa" Kristensen – Bass, Bjørn Terje Baarli – Trommer

BSG_94.jpg

(foto: Morten Andersen)

 

Diskografi:

1. Mental Shakedown (1987) 
2.
Boogie ‘til You Puke (1988) 
3. Party on Elm Street (1989)
4.
Coming Down Hard (1990) 
5.
Let's Have It (1992) 
6.
Live (1993) 
7. Hellway To High (1999)
8.
Christmas Crusher, mini-CD (1999) 
9. Boogie Til You Bleed, samle-CD (2000) 
10. Tuff Tuff Tuff (2001)
11.
Black Boogie Death Rock'n Roll (2002) 
12.
Sick My Duck (2003)  
13. Shake Your Stimulator (2007)