Ny ISKALD skive på mandag (15/9)

Ny ISKALD skive på mandag (15/9)

ISKALD slipper sitt andre album “Revelations of Reckoning Day” mandag 15 september igjennom Indie Recordings..

Bandet fra Bodø representerer den krystallklare, iskalde metalen, og skinner som nordlys på den svarte Nordlandshimmelen.

Inspirert av norrøn mytologi og sine arktiske omgivelser, startet Simon Larsen og Aage Krekling svart metal prosjektet Iskald tidlig 2005. Den første selvfinansierte EP’en “Northern Twilight” ble sluppet senere det året, og med sine kun 400 eksemplarer er den nå et meget populært samleobjekt.

I mars 2007 slapp Iskald sitt debutalbum “Shades of Misery” på Indie Recordings.

Albumet ble spilt inn i Ballerina Audio ( Vintersorg, Naglfar), og fikk flotte anmeldelser både i Norge og i utlandet. Dette førte blant annet til at bandet fikk spille på Inferno Festivalen 2008 sammen med storheter som Satyricon, Gorgoroth og Behemoth.

 

Det har gått snart to år siden “Shades of Misery” ble spilt inn, og nå returnerer Iskald med et nytt djevelsk mesterverk; “Revelations of Reckoning Day”.

Albumet er spilt inn i Berlin nå i juli, og produsert av Stamos Koiousis og Vangelis Labrakis (Stonegard, Mencea). Med “Revelations of Reckoning Day” åpner Iskald et nytt kapittel i svarteboka, og bringer lytteren enda dypere ned i det mørke kalde dypet.

 

“Revelations of Reckoning Day” ute mandag 15 september

http://www.myspace.com/iskald