LAST TRAIN de neste 6 ukene

LAST TRAIN de neste 6 ukene

.TORS 11/9 ROGER GRÆSBERG & THE ANTI-MUSIC
.BONANZA 50,-

Når Roger og bandet spenner på seg instrumentene, bør du gjøre deg klar for et lofi-kønitri-boogie-party uten sidestykke. Her bedrives respektløs roting i rockehistorien og formidling av musikkglede på høyeste nivå. Denne gjengen har krøpet ut av de mørke skogene rundt Kongsvinger, for å presentere smittende og fengende låter på Last Train. De innrømmer inspirasjonskilder som Keith Richards, Howe Gelb, Charles Bukowski, Brian Wilson og Madonna. Se opp for overraskende instrumentbruk og et fabelaktig show. Høstens morsomste konsert?

www.myspace.com/antifolkexperience

.TORS 25/9 LE CORBEAU 50,-
Øystein Sandsdalen er kjent som gitarist i Serena Maneesh og en av hjernene bak indieband som Infidels Forever, Angora Static, Jaded og The Unmist. Tidligere i år debuterte hans nye band Le Corbeau på plate og nå er de klare for å innta Last Train. Her kan du bli kjent med et musikalsk univers som slekter på klassisk indie som Sonic Youth, TheJesus & Mary Chain og My Bloody Valentine. Musikknettstedet Furoreiharare.com skrev i gledesrus at Le Corbeau var "…så fint, så fint og støyende og svevende" etter sitt første møte med musikken. Vi sier oss enige.

www.myspace.com/lecorbeaurecord

.TORS 2/10 SENIT tba
Senit liker pønk og garasjerock, og de lar det skinne igjennom i sin egen musikk. Nå inviterer de til slippefest for sin nye singel på Last Train. Er du glad i den skandinaviske tolkningen av fet amerikansk rock som blant andre Hives og Hellacopters er så gode på. Sjekk ut denne gjengen unge nordmenn, som ønsker å bringe ny energi inn i denne kraftpakka av herlig rock'n'roll.

www.myspace.com/senit

.TIRS 21/10 LIKE RATS FROM A SINKING SHIP +
.PUNCH & JUDY (SVE) tba

Like Rats… spilte en svært vellyket konsert på Last Train under Klubbdagen til Øyafestivalen i august. Deres miks av hardcore, elektro, støy og galskap imponerte mange. De har nylig fått seg skikkelig distribusjonsavtale, så nå kan du få tak i EPen SXY SXY GSW EP i mange gode platesjapper. Denne gangen har de med seg Punch & Judy fra Göteborg, som visstnok henter inspirasjon fra finfine band som Sonic Youth, Death From Above 1979 og The Bronx. Vi garanterer en heit kveld med godlyd fra undergrunnen. Altså ingen grunn til å bli hjemme.

www.myspace.com/likeratsfromasinkingship
www.myspace.com/punchandjudyband