SULPHUR klare for nytt studioopphold

SULPHUR klare for nytt studioopphold

Den 1. desember går Sulphur i studio for å spille inn oppfølgeren til Cursed Madness (2007). Den kommende platen vil inneholde 10 låter. Platen vil, som forgjengeren, gis ut på franske Osmose Productions. Låtmessig kan man forvente seg en noe annerledes utgivelse enn Cursed Madness, større produksjon, tyngre og mer sammenhengende låter og massevis av synther og samples. Vi har også skiftet litt på besetningen siden Cursed Madness; ny bassist er Vegard Hovland og ny mann på trommer er Erik Heggarnes (Burbon Flame, Ex-Aeternus, ex-Gorgoroth). Platen blir som den forrige spilt inn i Conclave Media Studios med Bjørnar Nilsen som produsent og vil bli masteret i svenske cutting room. Tittel på platen er foreløpig ikke fastsatt, men vil bli annonsert så snart den er klar.

www.sulphur.no                                                 www.myspace.com/sulphur666