DEAD TROOPER på scenen med nye låter og stand in musikere

DEAD TROOPER på scenen med nye låter og stand in musikere

Dead Trooper!

Dead Trooper har i nå nesten to år holdt på med det som skal bli deres debutskive i Strand Studio utenfor Oslo. Lørdag 30. august er din sjanse til og få høre et par utvalgte låter fra deres kommende plate! Da spiller nemlig bandet support for Susperia på John Dee! Siden halve bandet er og finne på Hole in the Sky i Bergen denne uka, stiller de med Mats (Zeenon, The Allseeing I .m.m) på trommer og Tor (1349 m.m.) på bass. En av låtene ligger nå ute på:  www.myspace.com/deadtroopermetal Men kun frem til 30. August!

Dead Trooper har siden sist også blitt en del av det nystartede managmentet:  Hero of the night! Sammen med Band som Grotesque Hysterectomy og The Barrels.