THE UNHOLY ALLIANCE er tilbake

THE UNHOLY ALLIANCE er tilbake

The Unholy Alliance Chapter III i Oslo Spektrum 24.november!

”It’s so metal, it HURTS!” – magasinet Kerrang! om The Unholy Alliance.

Gjør deg klar for ”The heaviest metal of all times” når Slayer inntar scenen. Special guests for kvelden er Trivium, Mastodon og Amon Amarth. Dørene åpner kl. 18.00, da det er hele fire band som skal i ilden. Slutt ca. kl. 23.00.

Minifestival
Det står fire briljante metalband på scenen denne kvelden, med særpreg og uforglemmelig musikk på agendaen. Rask Tremolo picking, skrikende vokal, tøffe gitarsoloer og dobbel-bass tromming vil løfte taket i Spektrum. Gå ikke glipp av dette!

Scream your brains out
Da Slayer startet opp i 1981 gav de verden en tung, hard og mørk metal blandet med en attitude som senere skulle vise seg å bli grunnlaget for en ny epoke innen sjangeren. Det dreide seg ikke bare om musikken, men om en hel livsstil.

Etter over 600 opptredener de siste 38 månedene er ikke Trivium et nybegynnerband innen turnélivet. Siden oppstarten i 2000 har bandet gitt ut tre studioalbum og ni singler. Deres siste album, Shogun, blir lansert i september 2008.

Mastodon ble grunnlagt i USA i 1999 og er et av de mest omtalte bandene innenfor New Wave of American Heavy Metal bevegelsen. Med en Grammy-nominasjon og med tre utgitte album i baklomma jobber bandet nå sammen med Brendan O’Brien mot deres neste album. Et album som ryktes at vil bli utgitt i første del av 2009.

Amon Amarth er det svensk vikinginspirert band fra 1988. Fra 1988 til 1992 gikk bandet under navnet Scum, men etter å ha hentet inspirasjon fra J.R.R. Tolkien’s Middle-earth valgte de å bytte navn til Amon Amarth. Navnet betyr ”Mount Doom” på Sindarin, ett av Tolkiens alviske språk. Bandet er kjent for synkronisert headbanging og låter inspirert av Norrøn mytologi og vikingtiden. Deres første demo album etter navneskiftet solgte ut alle 1000 kopier på
under tolv timer.

Dette er ikke bare en konsert, men en opplevelse med fokus på heavy metal på sitt ypperste. Denne kvelden er det duket for metalfestival i Oslo Spektrum. Kvelden starter med Amon Amarth, etterfulgt av Mastodon og Trivium, før headlineren Slayer pumper ut låter i verdensklasse.

Billettsalget starter mandag 25.august, kl. 09.00. Vær raskt ute med din bestilling!

Pris: kr. 475,-. Både stå og sitteplasser er tilgjengelig.

For billetter til rullestolbrukere med ledsager og billetter til firma/gruppe, ring Oslo Spektrums billettkontor direkte, tlf. 815 11211. Ved firma-/gruppebestilling vil vi sende faktura og billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling.

Foreløpig spilleliste:
Amon Amarth går på scenen kl. 18.45 og deretter følger Mastodon, Trivium og til slutt Slayer. Slutt ca. kl. 23.00.

Billettbestilling:
Salg ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor (Kan lønne seg å være tidlig i køen.)
www.oslospektrum.no  / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no  / tlf: 815 33 133
www.livenation.no

Lad opp på internett:
www.slayer.net  
www.trivium.org  
www.mastodonrocks.com  
www.amonamarth.com  
 

Ansvarlig arrangør: Live Nation