BLACKFOOT på Sweden Rock Kick Off

BLACKFOOT på Sweden Rock Kick Off

SWEDEN ROCK KICK OFF

Tyrol, Stockholm, lördag 22 november 2008

 
Vi presenterar stolt
 
blackfoot_logo.jpg

När man snackar klassisk sydstatsrock är det ofta 4 band som nämns i samma andetag; Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers, Molly Hatchet och så Blackfoot. De sistnämnda debuterade 1975 med plattan "No Reservations" och släppte sedan en rad klassiska plattor som "Tomcattin", "Marauder" och den enastående "Highway Song Live". I dagens sättning ingår Bobby Barth, Greg T. Walker, Charlie Hargrett och nye trummisen Michael Sollars. Blackfoot är nu aktuella med en färsk live-DVD och för puritaner av råbarkad, skitig sydstatsrock kommer julafton en månad för tidigt i år.Fler band, gäster, happenings m.m. tillkommer.
Vi presenterar som vanligt de första klara banden till festivalen 2009


Mer information om årets Kick Off, biljetter, biljettpris etc kommer på vår hemsidan i början av september.
Nedräkningen inför Sweden Rock Festival 2009 har börjat!

www.swedenrock.com