GORGOROTH på John Dee (16/10)

GORGOROTH på John Dee (16/10)

Radar booking presenterer:

 

+ Averse Sefira (US)

 

JOHN DEE

Torsdag 16. Oktober – Kl 20.00

18.års aldersgrense (leg.plikt)

Billetter kr 230,00 + Billettavgift kr 20,00

Forsalg på Posten og www.billettservice.no

 

SPILLER OGSÅ:

11.oktober – Motstøy festivalen – Notodden – Fri aldersgrense!

17.oktober – Folken – Stavanger


Gorgoroth_110205_6c.jpg

Gorgoroth står i Tolkiens verden for et totalt mørkt og uhellig sted.
Bandet Gorgoroth har siden sin oppstart i 1992 ikke gjort skamme av sitt navnvalg. Med sin kompromissløse, ikke-kommersielle stil har de levert ut sterke album med sort, okkult, brutal black metal.  Den siste brutale fælsaken fra Gorgoroth er en DVD utgivelse av den kontroversielle og skandalebefengte Krakow konserten i 2004. En konsert som rystet det religiøse polen og medførte straffeforfølgelse – Endelig har opptakene blitt frigitt fra polsk politi.

Men hvorfor oppleve Gorgoroth på DVD når du kan se dem LIVE?

Mørk ditt sinn og kjenn "The Forces of Satans Storms" komme over deg utført av de som vet hvordan det virker- og som gjør det best.

For et tiår tilbake da Black Metal'en sprang frem I sin tradisjonelle og brutale form oppsto et unikt, rått og aggressivt band under the Tolkien inspirerte bandnavnet: GORGOROTH. Akkurat som i Ringenes herre står Gorogoroth for et totalt mørkt og uhellig sted. Bandet inngår aldri kompromisser og har fulgt sin egen vei siden oppstarten i 1992

De har alltid holdt seg for gode for den kommersielle vei og med sine røtter trofast plantet i undergrunnen vil de aldri gi etter for den svake populismens fane.

 

Gorgoroth består av Gaahl, King og Hellhammer.