STORÅSFESTIVALEN med mye nytt og komplett program

STORÅSFESTIVALEN med mye nytt og komplett program

Billettsalg

Storåsfestivalen har nå passert 2000 solgte tredagerspass og alt ligger i rute for sommerens råeste festivalopplevelse. Våre videobloggere tar pulsen på festivalen fram mot festivalstart 
med nye klipp hver uke på www.youtube.com/storaasfestivalen eller http://www.storaasfestivalen.no/?p=videoblog

Festival(i)Festivalen

Storåsfestivalen fikk i forrige uke bevilget totalt 385.000 av Norsk Kulturråd fordelt på tre ulike tildelinger. Støtten dreier seg i hovedsak om Storåsfestivalens kunstsatsning for 2008. Festivalens tilbud ved siden av 5 scener med musikk fra morgen til kveld blir satt inn i et eget program som heter "Festival(i)Festivalen. Vi er veldig glade for annerkjennelsen fra Norsk Kulturråd på Storås 
som den rockefestivalen i Norge som satser størst på kunst, barn og mangfold!
Årets festivalkunstere er Michal Nygren, Jason Havneraas(UK) , Cathrine Dahl og Ørjan Aas. I tillegg skal over et dusin performancegrupper opptre, inkludert Baktruppen, Kuas Dagbok(DK) og 
The Hungry Hearts. Sirkusscenen presenterer verdenstjernene Cie Calapait(FRA), smågale Burnt Out Punks(SWE) fra Stockholm, 10 indiske sirkusartister som flys opp til Storås fra India for anledningen, samt en god knippe akrobater og sirkusartister fra hele Norden. 
Festival(i) Festivalen inkluderer også et eget barneprogram på dagtid, Festivalvidda med kurs, ballspill og workshops og Trollskogen som er arena både for teater, konserter og verdens triveligste nachspiel på nattestid.

Nye scener og ny dag

  I år blir det hele 6 scener på Storåsfestivalen! I tillegg til festivalens 3 faste scener som tar henholdsvis 10.000, 3000 og 1000 mennesker, bygger vi i år 3 nye scener. I skogen på enden av festivalområdet blir det en egen leirbålscene(Selve scenen er ei melkerampe donert av organisasjonen Blilyst), hvor artister som Bare Egil Band, Ken Stringfellom(US), TV Smith(UK) og Geoff Berner(CAN) skal opptre mens det knitrer rundt bålet. I samme område kommer vår nye sirkusscene, som er en åpen scene uten tak, med god plass til alskens akrobater og ville sirkusstunts. Vi lanserer også Teltet, som blir festivalens mest intime scene med kapasitet på ca 300 mennesker. Her blir det konserter på ettermiddag/kveld, før teltet forvandles til klubb på nattestid, med spesielt inviterte gjester for hver kveld. Torsdag kveld står Gatas Parlament for konsert og platesnurring, Fredagen er viet til Klubben Blå i Oslo, og lørdagen blir det Punk Sound System fra Stockholm, som spiller dansbar musikk av det hardere slaget. Festivalens trofaste klubb Fruktbar er selvsagt med videre, med reagge dj´s og tett stemning hver kveld.

Storåsfestivalen har de siste årene vært gjenstand for massiv tilstrømming allerede onsdag når campen åpner. I år blir det belønning i form av konserter til våre trofaste publikummere, og vi 
åpner deler av festivalområdet mellom klokka 18-24 denne kvelden. Her blir det konserter med fantastiske Hästpojken fra Gøteborg(ex broder daniel/bad cash quartet), Plateaktuelle Real Ones og fine Detektivbyrån som også er fra Sverige.

Barn på festival

På Storåsfestivalen kommer det barn i alle aldre, og vi har gjort mye for å legge til rette til at barnefamilier og barn også skal få en fullverdig festivalopplevelse. Vi tilbyr egen familiecamp med nattero, skjermet fra støy og med bedre sanitærfasiliteter for stell av små barn. Det er også lekeaparat, aktiviteter, bålplass og trivelig vertskap på plass på denne campen. Hver dag mellom 13-16 er festivalområdet holdt av til aktiviteter og tilbud rettet mot barn, konserter, teater, sirkus, aktiviteter og kurs.

Mat på festival

Storåsfestivalen er best i Norge på kortreist og sunn festivalmat. Vi selger mat på over 10 utsalgsted plassert over hele festivalområdet. Festivalmenyen består i alt fra Elgburger til Elgbab, til Bacalao, Spekemat, Herlig vegetarmat fra Persilleriet, til et utsøkt tilbud i vårt Go´mat Telt, hvor du også får spise med bestikk, bestille vin på flaske og god restaurantstemning. Det koster ikke mye å holde seg mett på Storås. Vi selger mange middagsretter for 50,-, og har også større porsjoner og mer avansert mat til godt under hundrelappen. På en plass som ikke har byens 
infrastruktur og kaféer er det også viktig med frokost, det serveres rundt på trillevogner, samt festivalens egen kafé som selger bålgrilla ostesmørbrød, Kokakaffe og lokale rariteter.

Programmet ferdig og dagsbilletter i salg

Nå er det bare 6 uker igjen til årets Storåsfestival! HVILKE ARTISTER SPILLER NÅR? Alle band er nå fordelt på dag/scene/tid. Sjekk våre hjemmesider for programoversikt og utfyllende omtaler. DAGSBILLETTER I SALG! Dagsbilletter koster 550,- pr dag og selges for alle dager. Sjekk Billettservice FESTIVAL(i)FESTIVAL! Storåsfestivalen fikk i forrige uke bevilget penger for sin kunst og utenommusikalske satsning på årets festival. Storåsfestivalen kommer til å bli fullstappet med gode aktiviteter, utrykk og lek. Alt i fra performancegrupper som Baktruppen, til Sirkus Cie Calapait, kunstutstillinger, videoinstallasjoner i skogen, performance langs veien og mye, mye mer. VELKOMMEN TIL SOMMERENS VAKRESTE FESTIVALEVENTYR!