Her er ELM STREET’s kommende konserter

Her er ELM STREET’s kommende konserter

Fre. 23 Nightmare On Elm Street: GROTESQUE HYSTERECTOMY + DEAD TROOPER & THE SICKENING (20år)

Metall playlist all night long!

Cc: 100,- /Id: 20/Kl: 21.00

 

Lør. 24 mai NULLSKATTESNYLTERE sleppfest for ny skive! + supp: FEETPUNK

Null$katte$nylterne slipper sitt tredje album "SKROT" (Nosebleeder/MBN) 21. mai. $nylterne byr på masse nye låter, i tillegg til klassikere som "Instinkt", "Fortar Hardar Høgar", "Gnæg av mæ hainda" og "Lørdag". Trackliste Skrot: 1. Sileppa 2. Skrot 3. Stol på mæ 4. Predator 5. Domsnill 6. Placebo 7. 54321 8. På botne e vi ganske lik 9. Æ 10. Kamerat 11. Trur du at du www.nullskatte.no www.myspace.com/nullskattesnylterne

Cc: 120,-/Id: 20/Kl: 21.00

 

Lør. 31 mai BIKKJAA

Bikkjaa – nok ett band som spiller på image? FEIL! Bikkjaa består av fem gutter som er lei av å se stillestående band på en scene. Når Bikkjaa spiller blir det en kaotisk blanding av show, metal, punk & pop (også jazz med tuba!).http://www.myspace.com/bikkjaa

Cc: 79,-/Id :20/Kl: 21.00

 

Lør. 14 juni Nightmare On Elm Street: Crest Of Darkness, Yezidi & Mobilze

Metall playlist all night long!

Cc: 80/Id: 20/Kl: 21.00

 

 

Fre. 6 juni C/O release på cd`n "Cycle"

Progressive rock

http://www.myspace.com/imagerysound

Cc: tba./Id: 20/Kl: 21.00

 

Lør. 7 juni K[nine]

The style of music can be defined as a hybrid between Nu Metal, Metal & Hardcore. K[nine] puts a lot of work in to their live shows, after all, the best way to experience music is LIVE. BE THE BEST YOU CAN BE AT ALL TIMES!

Cc: tba./Id: 20/Kl: 21.00

 

Lør. 21 juni KRAKOW + supp: DEATHTRACK

KRAKOW: "First time I heard Krakow I thought this was a band that will be going somewhere! Their choice to go with stoner/ classic metal/ hard rock might not be groundbreaking in itself; it is how they do it – how they mix it up with elements from all ranges of the wondrous world of metal: the melodic, the extreme, the heavy, the powerful and the psychedelic foundations are all there. When they asked me the produce their debut album I immediately jumped on the chance to be a part of this band's evolution from the get-on!". Ivar Peersen (Peersen Productions, Enslaved)

Now going on tour with Enslaved!

Cc: 60,-/Id: 20/Kl: 21.00