TRIOSPHERE varmer opp for DIO (30/5)

TRIOSPHERE varmer opp for DIO (30/5)

TRIOSPHERE har fått jobben med å varme opp publikum før selveste DIO går på scenen på Sentrum Scene i Oslo 30. mai. Triosphere har tidligere varmet opp for WASP ved 2 anledninger og er ikke ukjent med store publikumsmasser.

 
Bandets gitarist Marcus Silver sendte oss litt info om den kommende supportjobben: 
Etter å ha blitt kalt en kvinnelig Dio i metalpresse over hele Europa har Ida og bandet klart å fange interessen til gamlefar selv, og blitt valgt ut av Dio og hans management til å være eneste supportband på konserten hans på Sentrum Scene i Oslo neste helg.
Stor stas for oss som gamle Dio, Rainbow og Black Sabbath fans det, skriver Marcus.
 
Vi kommer også til å benytte anledningen til å prøvekjøre fire nye låter fra vårt kommende album, så dette blir en spennende kveld for oss, avslutter han med og Eternal Terror kan ikke gjøre annet enn å gratulere bandet med nok en knaill supportjobb.