Kommende konserter på Last Train (Oslo)

Kommende konserter på Last Train (Oslo)

TORS 15/5 THE WONDERFOOLS gratis

The Wonderfools byr på gratis releaseparty i anledning utgivelsen av sitt fjerde album. Too Late To Die Young kommer 12. mai og vil inneholde mer breibeint og fengende rock. Bandet har gleda fans i inn- og utland siden den spede starten for omtrent 12 år siden. De ser ikke ut til å sette ned tempoet på lenge ennå. Er du oppvokst på Dictators, The Hard-Ons, Kiss eller Ramones vil du ha mye å glede deg over denne kvelden. The Wonderfools har nemlig røttene godt planta i fet rock og veit hvordan den skal leveres.
www.myspace.com/thewonderfools

TOR 12/6 NINE POUND HAMMER (USA) + CRIME CLUB 200,-

Grisepønkerne fra Kentucky er klare for sitt første besøk på Last Train. I over 20 år har Nine Pound Hammer laget breibeint og rask rock'n'roll som står godt til boksøl og stekt flesk. De serverer godbitene fra klassikere som Hayseed Timebomb og The Mud, The Blood, and The Beers, samt høydepunktene fra nyere utgivelser som Mulebite Deluxe fra 2005. Bandet styres fortsatt av vokalist Scott Luallen og gitarist Blaine Cartwright (også Nashville Pussy) og de kommer til å lage svett feststemning som du aldri har opplevd det tidligere.
OBS Forhåndsalg i baren
www.myspace.com/ninepoundhammer

Kommende konserter

27/5 – Nude Pube Banglers
29/5 – All Trouble

www.lasttrain.no