NORWAY ROCK FESTIVAL med flere kick off parties

NORWAY ROCK FESTIVAL med flere kick off parties


NORWAY ROCK FESTIVAL KICK OFF

Nedtellingen til Norway Rock Festival er for alvor igang, og i denne herlige mai måned serverer vi ingen ringere enn tre Kick Off Parties med mye godmusikk til folket!
Trondheim skal rockes opp av selveste DEF LEPPARD, og Oslo og Stavanger får besøk av Pagans Mind med følge.

DefLeppard_08.jpgDef Leppard som startet opp på 70-tallet hører med i den store rockehistorieboken. Bandet har vært ledende i sin tid fra nybølgen av Britisk heavy metal, og delte dette med storheter som Iron Maiden og Saxon.
Bandet har lagt bak seg over 70 millioner solgte album, samt er et av fem rockeband med to orginale studioalbum som har solgt over 10 millioner kopier. De andre er Led Zeppelin, Pink Floyd, The Eagles og Van Halen.
Med seg har Def Leppard de britiske rockikonene Thin Lizzy. Bandet har vært et viktig og innflytelsesrikt band gjennom tidene, som blant annet var kjent for å bruke teknikken dobbel gitarharmoni i musikken sin. Metoden er adoptert av flere band som Metallica, Iron Maiden, Judas Priest med flere. Velkommen til et musikalsk dykk i rockehistorien!

PagansMind_08.jpgPagans Mind fra Telemark er et friskt progressivt pust innen metal. Bandet har eksistert siden 2000, og allerede opparbeidet seg en mengde kred og musikalsk erfaring innen feltet. De har turnert med blant andre Fates Warning og Brainstorm, og nå i april sammen med Sonata Arctica på Englandsturne. Pagans Mind har et meget solid lydbilde og et eksplosivt sceneshow!  Dette bør du ikke gå glipp av!
I Oslo har de med seg hardtslående og nyskapende Insense og Breed, og i Stavanger spennende Mayah og Muddstate!

Møt opp på et Norway Rock Kick Off nær deg:-)

Lørdag 24. mai, Trondheim
Band: Def Leppard, Thin Lizzy
Venue: Trondheim Torg
Cover: 375,- + avg.
www.trondheimrock.com

Torsdag 29.mai, Oslo
Band: Pagans Mind, Insense, Breed
Venue: John Dee
Dør: kl.20.00
Showtime: fra kl. 20.45
Visning av lineup DVD: kl. 21.30
Cover: 200,-
www.johndee.no

Fredag 30. mai, Stavanger
Band: Pagans Mind, Mayah, Muddstate
Venue: Folken
Dør: kl.20.00
Showtime: fra kl. 20.45
Visning av lineup DVD: 21.30
Cover: 150/200,-
www.folken.no