Den skal tidlig krøkes….

Den skal tidlig krøkes….

VELKOMMEN TIL ROCKEKONSERT

FOR BARN med "NEGATIVE" fra Finland!

TID: Tirs 29.04.08

Jonne og Larry

STED: "TANKEN" i Sandvika 

INVITERTE: 4-5 åringer + voksne

Negative_08.jpg"Negative" er et av de mest suksessrike rockeband fra Finland. De har gjort det svært bra også i Tyskland og Japan. Nå sikter de seg inn på Skandinavia og andre europeiske land. De har spilt inn 4-5 CD-er og solgt til gull på de fleste av dem. Siste CD er ferdig innspilt i disse dager.

De har 6 medlemmer. Det er to av dem som kommer for å ha konserten for oss: Vokalisten, Jonne Aron og en av gitaristene, Larry. Jonne arbeidet for noen år siden i barnehage og glemmer aldri de mange gode opplevelsene han hadde sammen med barna. Selv hadde han en spesiell og vanskelig barndom og oppvekst og ønsker alt det beste for barn generelt. Nå kommer han og hans bandmedlem Larry for første gang til Norge (rett fra show i Berlin!) kun for å holde dette rockeshowet for oss!

De vil synge og spille gitar for oss på skikkelig rockevis. De har også med seg en trist klovn og det er bare latter og skråling fra barn som kan gjøre han glad. Her trenger vi hjelp fra alle dere!

Det blir mulighet for å treffe dem alle tre etterpå for å si hei og få autografer.

Vi ønsker med dette å bidra til et mangfold i kulturformidlingen til barn og gleder oss til denne "happeningen" sammen med dere!

Se www.negative.fi for mer informasjon om bandet